Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim, takze tu mame posledni dobou krupoby(i)tii a 1 pole mne to kokretne smetlo :-( Jak ochraníme naše děti proti nesmysluum z nebe ???? Navrhnete prosiim reseni.....
To vish ze bych to huz davno udelal, ale jelikoz jsem v najmu a mohu spotrebovat 100kW za mesic, tak bych se do toho spolu s ostatnima zarizenima wopravdu nevesel a f panelaku plastovej sklenik ??? To tucky neeee, spish to nejak vychytam se zakrytim. Ale to je tucky blbost, pacz tam nepujde slunce a nebude to dest zalejvat..... :-(
mozno je to blbost ale napadla ma taka vec. co tak dat nad tie rastliny huste sito.krupy zastavi a slnko prejde takisto aj ked v mensom mnozstve ale predsa. a dazd takisto sitko nezastavi.
Mnoo hele cece, to vubec nejni spatny napad. V praci mame rošty co se davaji na podlahy u jeřábů atak. A to by potom opravdu mohlo ty kroupy zadržet a déšť,slunce bez problémů pustit. Ted huz je sice pozde :-( ale pristi rok hurcite zkusim...... dik za radu
Takze jsem tam zkusil dat ten poro-rošt, prace to byla juxvině, pacz to vaazi cely asi 30kg a dostat to do 2,5m bez zebriku jen s jednim kamoshem byl fuckt skoro nadlidskey vejkon. Navic juck se znaaam, zadny kroupy huz do sklizne neprijdou :-) mnooo igdyz f tehle hicech, kdo viiii. takze uvidime
to vra_tekk: kazdopadne daj vediet ked by nahodou nejake krupy prisli ako to dopadlo. dufam ze ste to dobre upevnili pretoze taka tazka 30 kg svina ak vam spadne-no co ja viem ci by to tym kytickam prospelo. drzim palce!
je to ukotveny na vsech 4 stranach na lesenovejch trubkach zabitejch 50% v zemi, takze doufam, ze to vydrzi. Spise mam ted strach, aby si toho nejakej magor nevsimnul a nesel jak pro rost, tak pro kytiii.
uz aj o tom som premyslal, ze takato konstrukcia nema dobry vplyv na maskovanie policka.skus to este nejak zamaskovat konarmi alebo nejakymi stromami ak si tak uz neurobil,lebo to asi da logiku.
A ŽE ASI LETOS KROUPY BUDOU COOOOOOOOOO
TEĎ JSOU PĚKNÉ TROPKY A HYDRÁCI HLÁSÍ PO SKONČENÍ PĚKNÉ MELY
LEDA BRÁNIT NĚJAKOU ECHT VOJENSKOU PLACHTOU KTEROU BUDOU DRŽET 4 SILNÍ PTÁCI KTERÝM SLÍBÍŠ JAKO ODMĚNU ZRNÍHO 2 PLNÉ NÁRUČE A SESTRU ZDRAVOTNÍ
Tam to mě kroupy mý kyti sice poškodily a taky jim sťaly všechny vršky (sou měkký) a pak zhruba za tejden začaly kvíst, ale mezi tím už jim narostly nový větve (každá tak po 12)!!!
Na kroupy si teda stěžovat nemůžu.
Takze u nas byly zase jako vejce velky, vsechno vokolo (koprivy,trava norm.,) je na kaschi a kytii naprosto neohrozene, navic se tam ted krasne udelalo misto pro ne a snad f klidu dozrajou. FUCKOFF-KROUPY- LOVE GANJA !!!! JE to narez, jsem strasne stastnej....