Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
To video, kde to Soma "prodává", mě tedy dvakrát nepřesvědčilo
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
no já se u toho přímo tlemil (už jen začátek kde musel přemejšlet co to vlastně drží v ruce., navíc to zdaleka nevypadalo tak jako na tom obrázku).. opravdu hezký trichomy, hezky smrdí, velký kytyk, velký pálky... docela vtipnej popis strainu
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik
Možno tento rozdiel medzi genetikami Amnesia Haze od rôznych seedbanks zaujíma aj niekoho iného, hore je fotka porovnania. Naľavo AH od RQS a napravo od SomaSeeds.
Soma pýta 140€ za 10semiačok a to je vcelku dosť, bolo by fajn z toho spraviť selekciu a naj rastlinu nechať ako maminu.
Možno tento rozdiel medzi genetikami Amnesia Haze od rôznych seedbanks zaujíma aj niekoho iného, hore je fotka porovnania. Naľavo AH od RQS a napravo od SomaSeeds.
Soma pýta 140€ za 10semiačok a to je vcelku dosť, bolo by fajn z toho spraviť selekciu a naj rastlinu nechať ako maminu.
Podle fotky ta vpravo (Soma) vypadá úplně stejně jako Amnesia haze, kterou jsem kupoval v Amstru v coffeeshopu Bluebird. A bylo to moc dobrý hulení. RQS bude mít asi větší výnos, otázka je, jak je to s kvalitou (v porovnání).
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
Podle fotky ta vpravo (Soma) vypadá úplně stejně jako Amnesia haze, kterou jsem kupoval v Amstru v coffeeshopu Bluebird. A bylo to moc dobrý hulení. RQS bude mít asi větší výnos, otázka je, jak je to s kvalitou (v porovnání).
no podla toho čo som zistil, výnos je vyšší, ale viac sa to podobá na original Amnesia, než na Amnesia Haze.
Amnesia haze od SS je veľmi oblúbená napr aj v Bruseli - ponúkal ju snáď každý díler na ktorého som tam narazil.