Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Jak velký je běžný joint?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
Jolana
Stálý Člen

Karma uživatele Jolana - 0% Pěstitelská

Jak velký je běžný joint? Příspěvek č. 1

Vlastně taky ani nevim, jaká je běžná velikost jointů. Já používám běžnej cigaretovej papírek, asi 5 mm ubude k filtru, takže má obsah asi jako normální cigareta. Včera jsem zjistila, že mi stačí i dvě třetiny. (No ideální by bylo, kdyby mi stačily třeba tři prásky, člověk by ušetřil že. I když kdo ví – tejden po poslední jointu se mi podařilo mít zhulenej stav i bez trávy.)
A když už to někdy třeba nezabírá, má smysl si přidat? Asi v tom hraje velkou roli to, v jakym psychickym rozpoložení se právě nacházim co?

Old Post 24-07-2003 v 19:46 PM
Jolana je offline   Profil uživatele Jolana   Find more posts by Jolana   Foto galerie člena Jolana   Click here to Send Jolana a Private Message   Add Jolana to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Tutti Frutti
~интернешонал~гровер~

Karma uživatele Tutti Frutti - 76% PěstitelskáKarma uživatele Tutti Frutti - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

Ak nemas dost travky tak jednoznacne zacni hulit z fajky, usetris mnoho materialu (osobne si myslim ze kludne aj raz tolko nez ked hulis brcka).

kinda back

Old Post 24-07-2003 v 23:21 PM
Tutti Frutti je offline   Profil uživatele Tutti Frutti   Find more posts by Tutti Frutti   Foto galerie člena Tutti Frutti   Click here to Send Tutti Frutti a Private Message   Add Tutti Frutti to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tahua
Stálý Člen

Karma uživatele tahua - 53% PěstitelskáKarma uživatele tahua - 53% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

to tutti frutti :
To mě psímtě osvětli jak při kouření z fajky ušetříš polovinu matroše oproti brčku to fakt nechápu

created by TAHUA
old & young

Old Post 25-07-2003 v 06:26 AM
tahua je offline   Profil uživatele tahua   Find more posts by tahua   Foto galerie člena tahua   Click here to Send tahua a Private Message   Add tahua to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
K8
Host

Dotaz Příspěvek č. 4

Lidičky nevíte o někom kdo jede večer z Prahy na Checktek a měl by volný místečko? Díky

Old Post 25-07-2003 v 07:34 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
rela
Stálý Člen

Karma uživatele rela - 6% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

Mě vám to je jedno, žiletka nebo špek. Ono jsem stejně vždycky pěknej Ten joint od BohouRa odpovídá. Balim zhruba stejný (normální ) V poslední době ale hulim taky rád přes plechovku. Docela mi to vyhovuje

@:-)
NARAJAN HARI ! :-)

Old Post 25-07-2003 v 07:40 AM
rela je offline   Profil uživatele rela   Find more posts by rela   Foto galerie člena rela   Click here to Send rela a Private Message   Add rela to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
rela
Stálý Člen

Karma uživatele rela - 6% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

Souhlasím s konstatováním, že analgetický účinek má i menší množství, jak píše realist... Větší množství (případ Jolany) si myslím, že zvyšuje rezistenci organismu na účinnou látku

@:-)
NARAJAN HARI ! :-)

Old Post 25-07-2003 v 08:04 AM
rela je offline   Profil uživatele rela   Find more posts by rela   Foto galerie člena rela   Click here to Send rela a Private Message   Add rela to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
KABUTO
Stálý Člen

Karma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

Ja balim jointiky podle toho co do nich dávam,podle nalady,podle počtu hulících atd.
Mi u nás máme rádi pořádný BAMBÁRA ala Jamajka,ale takova pěkná žiletka nějaky podlampovky(dáš si 2-3 prásky,třeba ve dvou,taky mňamka

KABUTO
Nejsme přece tak chudí,aby jsme si nemohli něco vypěstovat.

OUT 2003/Fóliovník/ . .OUT 2004 /Pařeniště SOG/..
OUT 2005 /CD/
.OUT 06/pole/
IN 2003 Nebula/400W/ IN 2004 NL+BL /600W/
KABUTO GROW /600W/ 2005->
MultiCultivarBusch 05

Pěstitelské prazáklady

Old Post 25-07-2003 v 09:18 AM
KABUTO je offline   Profil uživatele KABUTO   Find more posts by KABUTO   Foto galerie člena KABUTO   Click here to Send KABUTO a Private Message   Add KABUTO to your buddy list     Navštiv homepage uživatele KABUTO! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 17:36 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás