Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Chtel bych se zeptat mate-li negdo zkusenosti s foliovnikem, mam ted jeden mensi (3x2,5m) na zahrade a nejsem si jist teplotou, ktera tam ma byt.
Pokud tam chci mit opravdu vlhko, coz se mi dari pouze pokud je temer celej zavrenej (vetraci otvor je trojuhelnik o stranach cca 1x2x1,5m) tak tam mam sice pekne dusno a vlhko ale cca 38-40°C neni to moc? Kytky rostou moc pekne a rychle. Tak nevim u indooraru sem zjistil ze 38°C je moc
Mam ve foliaku teplomer do 50C a obcas (vcera) rozsah nestaci. Ale kytky si rostou jako sileny, takze si jim to asi libi. Je to ale na zdechnuti, uff. Hlavne, at tam mas vlhko.
Uz jsem se bal ze letos nikdo nejede foliak.viz mrtvý threed o pesteni v nem.
Ja jedu letos foliak poprví,kdyz přišli ty vedra sundal jsem z nej střechu,protože jsem se bal že se kytky uvařej.
Mam ji zase nandat?
Jsem asi blbej,ale slyšel jsem že kytky při >35st. C nerostou,tak jakto že když je tam třeba 50,že jedou???
Měl bych i fotky,ale kamoš kterej mi to fotil na digital moooc hulí a nějak se nema k tomu to poslat.
Mam teda skleník a ne fóliják, ale přestože teplota se pohybuje často okolo 50 st. Celsia, tak nemám problém ani s růstem a ni s ničím jiným i když nepopírám, že větrák by nevadil. Na co bych ale vařil větrák?
to máš dobrej skleník, takovej kombinovanej s bazénem Ne, vážně, je fakt že 50 st. Celsia už je opravdu hodně, ale jak bych to, abyste mě špatně nepochopili: Tak nějak když je venku fakt vedro, tak tam ten hic bude, dělej co dělej
Ked sme už pri tých foliovníkoch, tak by som sa chcel spytať či nemá niekto skúsenosti s foliovníkom niekde v prírode.
Velmi by som to chcel buduci rok skúsiť, ale je tu problém s tým skrývaním. Bojím sa, že by mi to niekto uvidel už z dialky jak by sa na
tom odrážalo slnko.
Dííík