Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Osazenstvo: Kamarád jel nakoupit klony takže jsem jel s ním, a získal jednu mladou matku, kterou chtěl matkař poslat do světa s upozorněním, že je slabší a pro něj nevhodná. No byla za hubičku takže jsem jí zkusil a uvidíme. Mazar selekce z 10ti kusů, dvě si nechal matkař a třetí nejlepší mám já. Takže 12x Mazar, vlastní řezy - první řezání a první zkušennost s řízkováním.
Skříň: Homemade 118x103x200cm - boky na zdi nalepená bílá folie, záda a dveře OSB deska polepená bílou folií, strop a dno OSB deska stříbrnou folií co jsem načel doma (dává se třeba za topení)
Světlo: sodík, na růst 250W (SYLVANIA SHP-T GroXpress) a na květ 400W (Philips SON-T PIA plus)
Odtah: VENTS TT125 - 220/280 m³/hod (prozatím nastaven na 220) - vývod přímo ven takže bez pacháče
Přítah: Pasivní přímo zvenčí díra o průměru 150mm
Ofuk: 1x malej ventilátor plánuju na stínidlo (ofuk výbojky) + 1x velký otočný ventilátor
Zvlhčovačka: PROFESSOR Z-14
Místnost: box je v místnosti 120x200cm bez možnosti topení což je úmyslně protože doposud jsem bojoval s velkou teplotou.
EC a PH metr: digitální noname z číny
Pěstební médium: hlína 70% a 30% perlit
Nádoba: květináč 6,5l
Závlaha: Gardena micro drip systém, kapače 2l/h - plánuji zalévat čistou vodou z kohoutku, upravenou na PH 6,2 v květu přidám CANNA PK 13/14 . V sobotu budou hnojky Biobizz dle tabulky.
Hnojky: Biobizz
BIO-GROW
BIO-BLOOM
ALG-A-MIC
TOP-MAX
CANNA PK 13/14
CANNA PH- květ
CANNA PH- růst
PH upravuji dle plánu na 6,2 výtok je 5,9. Kytky jsou hezké zelené, rostou jak z vody. Lampa 50cm od vršků, teploty den 25-26C a noc 20-21C. Nezastřihával jsem, přesto že to bylo v plánu, ale spíš pojedu na TOPY jaký na to máte názor?
Přepínat mám v plánu v sobotu, což bude 14 dní od doby jako bych koupil klony a abych zaplnil ještě trochu prostor.
Mazara jsem už jel a moc se mi zamlouval, takže když byla ta příležitos tak jsem neváhal.
Síť půjde asi ven, chtěl jsem původně SCROG, ale teď nevím - zde velmi uvítám každou radu a názor dokud je čas.
Já bych se na síť vyprd když to máš stejný řezy..a pokud ji tam chceš přecejen nechat tak bych zvážil jestli máš ke všem kytkám dobrý přístup,jinak to budeš mít dobré fitko :-)..toť moje rada.
no já to jedu ted sít na 120*120 a taky to mám přístupné jen z jedné strany,ale zase tam jedu min.3 modely a genetiku s kterou nemám zkušenosti,tak proto..a taky jsem si to chtěl zkusit žéé?:-D ..ale řeknu ti zalívaní tak na 40 minut že u toho klečím v jedně ruce konev v druhé hadici kterou držím u květináčů,shrbený nadávám :-D ..
tak jo když rukou dosáhneš na konec boxu tak se to dá,ale já třeba se už nedostanu na zadní květináče abych škubal žluté listy co už tam chcípaj + par spodku co ještě dorostly.