Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Ako prezit bez hulca...
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
Host
Host

Obecné Ako prezit bez hulca... Příspěvek č. 1

Zaujimala by ma jedna vec .. ako to dokazete prezit az do septembra ked je sklizen ??? Mne uz dosli zasoby a kupovat sa mi nexce tak ako to dokazat ? mate nejke nahrazky alebo podobne ?

Old Post 20-07-2003 v 19:37 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 2

no a ked brko neni ? ???? zasoby dosli ???

Old Post 20-07-2003 v 19:50 PM
Host
Host

Příspěvek č. 3

hmmm... vdaka pokusim sa to nejak zvladnut

Old Post 20-07-2003 v 20:16 PM
prankster
Stálý Člen

Karma uživatele prankster - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

No neviem ako ste na tom vy, ale ja ked nemam co hulit, tak nehulim jednoducho a vobec nepocitujem nejaky abstak. Asi zalezi na cloveku...

Húlení je dneska v móde, hlavne pro ty, z ciziny...

Daniel Landa

Old Post 20-07-2003 v 20:37 PM
prankster je offline   Profil uživatele prankster   Find more posts by prankster   Foto galerie člena prankster   Click here to Send prankster a Private Message   Add prankster to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

:) Příspěvek č. 5

super otázka, ale já spíš řeším jak to přežiju tenhle rok. někdo mně ukradl kytky

Old Post 20-07-2003 v 22:21 PM
maslox
Stálý Člen

Karma uživatele maslox - 27% PěstitelskáKarma uživatele maslox - 27% PěstitelskáKarma uživatele maslox - 27% PěstitelskáKarma uživatele maslox - 27% PěstitelskáKarma uživatele maslox - 27% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

ja se premluvam uz od zari ze prestanu hulit ! porad to nezvladam ! co bych dal za vase problemy ! kdyz se odhodlam a nic si nevemu (jako do kapsy) tag hned za rohem nekoho potkam a je to fp..
jeste tejden a proste konec (alespon na pul roku) (no spis ctvrt)

foosball

Old Post 20-07-2003 v 23:28 PM
maslox je offline   Profil uživatele maslox   Find more posts by maslox   Foto galerie člena maslox   Click here to Send maslox a Private Message   Add maslox to your buddy list     Navštiv homepage uživatele maslox! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 7

Realist: Ne ne, ony vubec nekvetly, ani náznak. Asi si z toho nejaci idioti chteli udelat mliko, nebo ja fakt nevim. Vubec sem neprisel na to co by je k tomu mohlo vést.
Bohoure jeden kamarad přišel o všechno společně se mnou. Další sice mají ale není toho zase tak moc. A hlavně chcu mít svoje hulení, abych nebyl na nikom závislej

Old Post 21-07-2003 v 09:07 AM
Host
Host

Příspěvek č. 8

Realist: No jo, idoor by se hodil. Moc moc by se hodil Ale nemám vlastní byt a sou tady rodiče Přesněji v tomhle směru ne moc poučení rodiče.

Old Post 21-07-2003 v 09:18 AM
rela
Stálý Člen

Karma uživatele rela - 6% Pěstitelská

Příspěvek č. 9

to maslox: kdybys nechtěl, nehulil bys to říkam taky, jak bych přestával, ale opravdu stačí říct "ne" ...

@:-)
NARAJAN HARI ! :-)

Old Post 21-07-2003 v 09:52 AM
rela je offline   Profil uživatele rela   Find more posts by rela   Foto galerie člena rela   Click here to Send rela a Private Message   Add rela to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 10

Realist: No momentálně už nemá smysl, protože je moc pozdě. No a kdybych měl mít indoor, tak by chtěli abych si to platil (energii), jenže já nechodím na brigádu, žiju jen z kapesnýho, takže bych to neutáhl, ale to už je moja chyba. No už sem se rozhodl, že příští rok musím nějak prosadit pěstování out doma, aspoň dvě kytky. Tohle totiž fakt nemá smysl

Old Post 21-07-2003 v 13:32 PM
TheKeptn
Námořník

Karma uživatele TheKeptn - 93% PěstitelskáKarma uživatele TheKeptn - 93% PěstitelskáKarma uživatele TheKeptn - 93% PěstitelskáKarma uživatele TheKeptn - 93% PěstitelskáKarma uživatele TheKeptn - 93% PěstitelskáKarma uživatele TheKeptn - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 11

JEstli ti chybi takovyty stavy jakoze treba po speku ,tak si zajdi vecer dycky na 2-3 pivka...ono to pomuze pak chod treba ob 2-3-4 dny a pak uz vubec a bude to fer ,uvidis.Cus hehe

250W - BUSH\250W - ScroG\250W - 2xBubbler+2xHlina

\150W - LST\150W/250W - Bubbler \Balkonek 2003\ Balkonek 2004

Vyhlídky v Praze i jinde
Opylení
Výroba HOMEMADE Cooltube

Old Post 22-07-2003 v 15:10 PM
TheKeptn je offline   Profil uživatele TheKeptn   Find more posts by TheKeptn   Foto galerie člena TheKeptn   Click here to Send TheKeptn a Private Message   Add TheKeptn to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Skreko
Stálý Člen

Karma uživatele Skreko - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 12

Ja taky problem nema, lebo ked nehulim tak pestujem, to ma bavi este viac.

"I am only ganja farmer ", Skreko
"Peace on the earth depens on peace in the peoples hearths.", Dalai Lama

www.ITzone.sk - môj IT discussion board

Old Post 20-11-2003 v 19:10 PM
Skreko je offline   Profil uživatele Skreko   Find more posts by Skreko   Foto galerie člena Skreko   Click here to Send Skreko a Private Message   Add Skreko to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Skreko! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zdeněk Ondrůj
Host

Příspěvek č. 13

Já pokud vím tak na ganji nejsou tak velký závislosti jako na chlastu, i když se mi taky pár krát
stalo že sem nevěděl jestli je to závislost nebo chuť ale dá se to přechodit s chlastem je to kapánek
horší a už vůbec nechci myslet na cigarety s tím sem měl víc jak rok co dělat nemoch sem se toho zbavit.
Ale je to pryč a jsem rád, záleží jak které tělo se stane závislé na nějaké droze, záleží na těle a na
psychyce. Vždy si projdi důvody proč si tu určitou drogu nedat!!!

Old Post 23-11-2003 v 20:43 PM
Host
Host

Příspěvek č. 14

Zrovna dávám pauzu, čili to mám čerstvě zažité.
Po cca 3 měsíčním rozhulení,
které jsem před týdnem zkonstatoval,
že je již nepřiměřené, tak přestávám na neurčito.
První dva dny jsou nic moc, velká ospalost přes den, únava,
stav jakoby člověk měl nízký tlak, v noci jsem naopak nemohl usnout.
To za tak dva a ž tři dny přešlo.
No a teď už si začínám uvědomovat, jak ta psychika
byla už ke konci těch 3 měsíců dost vychýlená,
ale ne zrovna tím správným směrem.
Jsem zase rád střízlivý, vono to je fakt lepší.

Old Post 23-11-2003 v 22:53 PM
zmrskank
Stálý Člen

Karma uživatele zmrskank - 46% Pěstitelská

Příspěvek č. 15

taky se takle trapim-spis trapil sem se a 9 dni nehulil. drif sem to delal tak ze sem si dal par dnu pauzu ale potom sem se rozhulil jak delo, tak ze tudy cesta nevede.dal sem si proste limit par palicek za nakou dobu a celkem to funguje. opravdu sem si procistil hlavuni telo

Old Post 03-12-2003 v 10:42 AM
zmrskank je offline   Profil uživatele zmrskank   Find more posts by zmrskank   Foto galerie člena zmrskank   Click here to Send zmrskank a Private Message   Add zmrskank to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Taker
Dead Man Walkin'

Karma uživatele Taker - 84% PěstitelskáKarma uživatele Taker - 84% PěstitelskáKarma uživatele Taker - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 16

Já bych to asi řešil pivákama , rozhodně bych se nepouštěl do žádných experimentů jakože třeba když vyvaříš muchomůrku zelenou dvakrát v čaji a jednou v mlíce a zasypeš to cukrem tak se sjedeš a nijak ti to nemůže ublížit. To sou pěkný hovadiny a doporučoval bych raději počkat do další sklizně na osvěčený dobroty

Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."

Old Post 03-12-2003 v 10:59 AM
Taker je offline   Profil uživatele Taker   Find more posts by Taker   Foto galerie člena Taker   Click here to Send Taker a Private Message   Add Taker to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Taker! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 17:27 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás