Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj rozhodl jsem se podělit s mím prvním indorem
a Pěstem vůbec
Technika....
Growbox: Mammoth 40x40x80 clasic Osvětlení : CFL 125 w. Zvlášť na růst i na květ(vertical) Vzduchotechnika : VKO 125° na odtah(po22.dni jsem přešel na tt125u....kvůly přehřívání.)+ přítah VKO 110 Genetika : shiva skunk. Sensi sead a jedu že semínka
Naposledy upravil Jirkacflmic 16-12-2015 v 18:38 PM
Zdar vidim,ze ideme v rovnakom boxe akurat ze ja ho mam homemade. No na treti tyzden mi pridu nejake male. Ake velke mas kvetinace ? Budem sledovat nech sa dari.
Zdarec,
máš fakt pěkný miminka ale to jsou vážně starý 3 týdny ?? já je po 26 dnech už přepínal a taky jedu ze seeds... přesuň téma do galerie mikropěstování a trochu se tam rozepiš čau a ať se daří
Děkuji . měl jsem problemy s časovačem. Bůhví kolikdní to jelo bez noci . A dělal jsem i tu chybu že jsem to přelíval. Ted to teprv začlo rust tak jak ma. Večer přidám foto