Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mam takovy dotaz, znamy by chctel nasvitit malickej prostor 40 x 40 x 120 cm a ja nevim jaky svetlo by se tam hodilo. 50 W LED nebo 125W CFL ? Myslim ze na tak maly prostor (asi na 1 kytku) nema smysl davat tam HPS.
Jake mate zkusenosti s LED a CFL da se na tomhle prostoru s touhle watazi neco vypestovat ?
No tak nějaký 50 W ufo.. zrovna jsem ho viděl v bazaru
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
pokud bys chtěl..mám na tyto panely super dodavatele..jak ufa tak i panely...např.300w panel full spektrum/mars hydro/za 3000+pošta...coz je hodně slušná cena..sám ho používám a super
Taky by me zajimalo zda vite o nejakych led panelech na microgrow, samozrejme nepocitam s tim ze budou nejkvalitnejsi ale porad si myslim ze na tom budou podobne jako cfl a proc nevuyzit tu jejich vyhodu male spotreby a tepla...
mate nejake tipy na led cipy na kvetove obdobi do boxu tak šxdxv 40x50x60..
budou na ton líp než cfl..hele takhle..používám te.. každopádněn panel na doplnění spektra k 600sodě a 150wLEP/plasma/..samotnej nevim..nkdy jsem nezkoušel..ale kolega ano a bbyl mile překvapenej...každopádněpokkud si nekoupíš min. 29Vero/spider....nikdy se k sodě ani nepřiblížíš...at to roste ahoj