Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Prosím o rady ty, kteří mají doma wilmu. Chci si ji koupit, ale mám box 117cm takže otázka zní, dokážu wilmu oříznout na délku budˇz jedné strany o 3cm nebo z obou o 1,5cm. Dle videjí a obrázků se zdá že by to šlo, ale doma ji nemám a možnost si ji někde prohlédnout také ne.
Co jsem koukal tak jsou všechny wilmy na délku min.120cm nebo jsou širší než 60 a já mám box (skříň) 117x58cm (zadní desku o 2cm posunu bez větších problémů.
Dík za reakce nebo případné návrhy jiného systému který se do skříně vejde.
Výroba bude dražší než zakoupení wilmy. Jasný že na tom nic není ale je to hotové, všechno pěkně sedí a když nakoupím samotné komponenty a postavím si to sám tak určitě neušetřím.
Efendy, kamaráde tak to tedy ušetříš, ale peníze. Koupí ušetříš čas.
Výroba těchto systémků je opravdu jednoduchá. Důležité je vidět je na živo.
Když si ho pak koupíš, může tě srát, že jsi si takovou, jednoduchou věc kupoval za tisíce a nevyrobil...
FREE PARTY, FREE PEOPLE, FREE FUTURE SpiralTribe 23 You might stop the party, but you can't stop the future.
Free, prosťe free, moe voe nebo co vlastně jsi zač.
Volný jako pele ptáka, který letí vzduchem.