Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj, mam zdrojovou vodu EC 0,5-0,6 a ph 7. Hnojky mam jidb akorat nevim jak to poradne davkovat - kdyz jsem namichal na rust bylo vysledne ec 2,2 a to mi prijde dost.... Nebo od toho odectu zdrojovou vodu (2,2-0,6=1,6) a EC je v mezich tabulky na hnojkach (EC 1,4-1,6)?
Misto kvetniku mam rootpouch nedegradujici, davam 5ml kyseliny fosforecne/10l vody, pro atazyme 6,25ml/10l. Ze zacatku jsem EC nekontroloval, nyni pri posledni rustove zalivce jsem se zdesil (nejake listy vypadali jako na nedostatek Mg a K, tak jsem meril) - vytok EC 4,4 (ph 5,9 OK)! Tak jsem namichal na pristi zalivku atazyme + voda (po predchozi zalivce kytky vytahli, trosku tmavsi zelena), srovnal ph a prolil aby byl 50% odpad. Opet vytok EC4,3 - tak co ted? Mam priste dat posledni rustovou zalivku (uz se vytahujou po prepnuti - 6 den 12/12) nebo znova jen enzymy a poradne prolejt? Bojim se aby nebyly moc hladovy po zmene na kvetovou smes
Kolik si toho teda nalil na to první zalití (dávkování)? Nejjednodušší je vzít každou zvlášť do sprchy, prolejt vodou a pak zalejt správně.
Jinak toho ATAzymu tam leješ 6x tolik, dávkování má 1ml/l ....
tak je to ok, poradne jsem to prolil ve skrini (mam kvetniky na ebb stole a odtok do kalfasu), nasledne jsem nalil zalivku na kvet (uz nahazujou kvet) a prohodil lampu za hps. EC vytoku 1,5 takze pohoda, akorat ph vytoku 6.3 ale to je v ramci mezi, pristi zalivka s 5,9 to snad srovna diky