Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hoj já stříkám rock effect -em spis preventivně a mel sem také stopy po pidalkach a už se to nehorsi nejspíš jim přestalo chutnat ;-) pak je prej hodně dobrá záležitost neem oil od Plagronu , nejlepší je najít škůdce abys zvolil správnou cestu ale ty přípravky jsou Bio a neměli by kytkám moc ublížit, už horší by byl naky insekticid i když pokud to ještě nekvete tak by to nemělo ohrozit výsledný produkt, takže by se dalo přemýšlet i nad tím . GL peace
Zdravím,
mám 2 autoflowery na balkóně.. mají asi 10dní.. pár dní zpět jsem je uprostřed bouřky schoval.. trochu se polámaly trošku některé lístky.. no to by nevadilo.. ale začali se tam objevovat dírky, řekl jsem si, že to bude nejspíš z té bouřky.. ale postupně přibívají.. dnes jsem viděl i nějaké tečky z vrchní strany hnědé, černé a bílé .. jinak zespodu vypadají dobře
u všech 4 kytek - venkovní pěstování Big bud XXL se mě objevují velmi často umírající spodní velké listy, žloutnout až uschnou.
Nevím jestli je problém v půdě, zálivce, hnojení?
Půdu jsem udělal mix dle nějaký rad sukulenty, pokojové rostliny, písek.
Z8livka vodovod den odstátá.
Hnojím skoro pokaždé FISHmix, ted alfa pro růst dle návodu.
Dle nějakých nemoc-klikačů mě chybí dusík...což když stále hnojím mě přiapdá divné?
Další problém jsou světlé konečky listů.Je to špatně vyfocené, ale je to chyba v zalívání? Zalívám každý den, půda je většinou suchá na troud.
Opět dle toho co jsme studoval, to značí problém s kořeny a přelíváním?
prosim poradte, moje rostlinky maj 2 tydny a zacaly se jim divne kroutit listy, u nekterych jsou konce zahle do praveho uhlu do prava nebo do leva a trosicku povisle a nektere jsou zakrsle, take mi prijde ze se hodne zpomalil nebo zastavil rust. Hledal jsem i na US a UK forech ale nikde jsem stejny problem nenasel, nejpravdepodobnejsi mi prisel nedostatek medi....do utery byly ve stanu pod 600W cca 31 stupnu a 65 vlhkost ale musel jsem je prestehovat a ted jsou jen v pokoji teplota cca 25, svetlo denni a vlhkost asi nic moc, jenze nabeh k tomuhle problemu uz to melo nez se presunuly tak si nemyslim ze to bude tim.
Mate nekdo nejakej napad co by tomu mohlo chybet? Berte prosim v potaz ze jsem zacatecnik a ze semen to jedu poprvy, spatna genetika by to byt nemela, mam to z queenu , 3 druhy a je to stejne u vsech.
A jak zjistim, jestli je pufrovany? Mam to v kokosu od Atami, sedofial. pytel. Zadny hnojky jsem jeste nedaval. Nemuze jim tedy chybet treba i ta vlhkost a vic svetla? Ale kamos to taky hodil na zahrade do hliny a jede mu to uplne samo, leda ze by jim vadila ta zmena ze stanu jen do pokoje. Sezenu ty papirky a dam vedet jaky mam PH
Mel bys to mit napsane na tom obalu od toho vyrobce. Prepdokladal bych ale ze atami bude mit kokos najebany na ph v jakem se pestuje. Mel sem ten problem i v hydru pac sem mel novy kulicky a ty byly na velky PH. Listy mi udelaly to samy. Tedka uz potom neni pamatky. Druha vec je ze ne kazde odrude to musi vadit. Aktualni rundu mi to udelalo jeno sour diesel. Ed rosenthal roste jako zblazneny.
tak ten kokos ma ph 6 a ted sem merila papirkama vod a taky uplne v normalu mezi 5-6 ukazuje....zacinaj i pomalinku vadnout, nejsou prelity, substrat strikam tak jednou za dva tri dny postrikovacem a je lehce zkropim kazdy den, koreny se rozjely, v kelimku jdou videt ale ten vrsek je bida musim je uzdravit nez bude pozde. V tom kokosu by snad nemel byt problem, znamy to do nej taky hazi a bez problemu. Vypada to ze vysokym PH to tedy nebude :/ Odrudy mam 3 a u vsech je to uplne stejny
Zdravím, přijel jsem z dovolené a na kytičkách vypadají některé listy jako na fotce.
Psal jsem už dříve a podle rad jsem přidal hnojivo - možná jsem byl zbytečně opatrný a nestačilo to. Kytky jinak rostou dobře, škůdce jsem nenašel.
Co myslíte? Ještě přihnojit?
Děkuju moc za odpověď
Ničí čin se neztrácí a vždy ke svému pánovi se vrací.