Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
mám je pod 600 w (rust i kvet). V Homeboxu 120 x 120 . Odtah mám TT 125 S (240 m3). Zemina je Biobizz lightmix. Teplotu se snažím držet přes den okolo 28 a v noci mám kolem 20 ). Zalívam 1 x denně , asi 2 L na 16 klonů. Mám je od 17.5. Poslední dva dny přidávám do zálivky Agra grow.Hned přidelam foto
a kolik bych měl mít světlo nad vrcholkama ? Všichni všude píšou něco jiného . Já jsem teď měl 50 cm. PH jsem měřil jen papírkama,tak to není moc přesné,ale plus minus 6,3
40 - 50 by mělo být ok. zkusil bych snížit pH a prisolit N. A několik dní počkat. No nečekej ze budou pozítří v poho chce to čas. V půdě trvá dyl než se změny na kytkách projeví. V jaké dávce jim dáváš ten hnůj? A do kazde zalivky?? Já hnojím jednou max 2x týdne na vzrostly kytky dávkou menší než doporučenou. Bo min je někdy víc. Peace
píšou tam,že je to ke každodenní zálivce. zatím jsem přihnojil 3 x . A místo 4 ml na litr vody jsem dával 2ml. Ale lampu jsem zvedl na 70. Připadá mi to nějak spáleně . Ty žluté listy se začaly kroutit a schnout.Zítra skáknu koupit něco na snížení PH.Ale to přisolení nechápu . Jak a čím přisolit ?
Prisolit N- dusik. Pokud mají špatné pH tak přijímají kiti špatně živiny. Kytka potřebuje celou škálu stopových prvků pro správné fungování. co je u tvých holek jasné že jim něco chybi. Nic jim nedávej ty kytky to nejspíš nevstrebaji vlivem špatných podmínek v půdě (pH). A nebo druhá varianta můžou být breberky v půde napadený kořeny ale nemyslím si to. jak sem psal upravit pH a chvíli počkat. Hod sem foto za tmy. Peace.
upravit pH a pro rychlejší reakci rostlin na výživu postříkej na list + nějaký enzym (Plagron phytamin nebo běžný Agro Vitality komplex)
a dej výš lampu (na 14 dní malý kytky nemusí 600 W pálit ze 40 cm)
To ZOO68: Jj já sem to taky koupil ze to zkusím a zatím se vše tváří ok. Relativně levný tuším kolem 100kč (0,5l).
+foto. :-) Peace pánové ať vám to roste.