Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdar Konopní bratři a sestry.
Chci se s vámi podělit o můj letitý nápad.
Do Bongu by se měla použít odstátá voda, hlavně pro ty co používají veřejnou síť a to právě kůli chlóru..což není určitě pro vás nic nového, každý jistě ví jak chlor pálí v krku.
Co už málo kdo ví je fakt, že mnohem účinější při kouření než chladná voda v Bongu je paradoxně horká převařená voda, to možná někteří víte..horká pára ve spojení s kouřem z konopí je mnohem účinější pro tělo než ta ledová...pochybovačům napovím, že ve studené vodě si také ruce neumyjete.
A teď právě ještě tu perličku nakonec.
Nejenom horká voda v Bongu, ale horká Konopná voda v Bongu, to je ta perla při kouření.
Jestliže máte přebytek listů z konopí, rozdrťte lupení a uvařte si silní odvar..říkám tomu " Jantarový Extrakt " ten vám vydrží v lednici několik týdnů. Pak stačí malou patřičnou dávku jen ohřát nalít do Bongu, naplnit matrošem a vyzkoušet tu kombinovanou lahodu.
Nechť Vás všechny provází síla..Zdraví Vesmírný Cestovatel.
Vědomosti jsou měnou ve Vesmíru..Egyptský Bůh Thovt
tak to zní dost dobře možná skusim. za největší bongo-lahůdku považuju bong v zimních horách kde je krásně čistej a studenej vzduch. to pak mám chut si jich dát tucet.
PRVNÍ OUT-rok 2014
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=72779
Já s tím hodně experimentuji, osvědčilo se mi nejlépe, když nadrcené listy pořádně rozvařím a nechám pár dní uležet, poté znova ohřeji a dám do Bongu. Je to absolutní odvar a v kombinaci s kouřem z květů, neskutečný skvost.
Řekl bych dle mojich poznatků, že se konopný hyper - stav po aplikaci zvýší tak o 50% a je tím na jiné daleko výraznější úrovni.
Doporučil bych to také těm co používají konopí k léčbě, protože spojitost a návaznost teplého konopného kouře s teplým extraktem z konopí je pro tělo blahodárná.
sračková voda z konopí ? přečti si nějakou odbornou publikaci o konopí, když chceš psát rozumy a nechápeš slova...z konopných listů se vaří čaj na spaní...masti, tinktury atd..
děcko - blábol
Původní příspěvek od Martin666 Zdar Konopní bratři a sestry.
Chci se s vámi podělit o můj letitý nápad.
Do Bongu by se měla použít odstátá voda, hlavně pro ty co používají veřejnou síť a to právě kůli chlóru..což není určitě pro vás nic nového, každý jistě ví jak chlor pálí v krku.
Co už málo kdo ví je fakt, že mnohem účinější při kouření než chladná voda v Bongu je paradoxně horká převařená voda, to možná někteří víte..horká pára ve spojení s kouřem z konopí je mnohem účinější pro tělo než ta ledová...pochybovačům napovím, že ve studené vodě si také ruce neumyjete.
A teď právě ještě tu perličku nakonec.
Nejenom horká voda v Bongu, ale horká Konopná voda v Bongu, to je ta perla při kouření.
Jestliže máte přebytek listů z konopí, rozdrťte lupení a uvařte si silní odvar..říkám tomu " Jantarový Extrakt " ten vám vydrží v lednici několik týdnů. Pak stačí malou patřičnou dávku jen ohřát nalít do Bongu, naplnit matrošem a vyzkoušet tu kombinovanou lahodu.
Nechť Vás všechny provází síla..Zdraví Vesmírný Cestovatel.
Vyzkouším
OT - že se tady poslední dobou musí každý hádat ...
Ty vole ty seš dobrej jarmil Už samotný chlorofyl je přeci pro tělo prospěšný. Znám mnoho lidí kterým "směs chlorofylů a dalších sraček" pomáhá a docela si jí chválí. Víš ono konopí obsahuje i jiné látky než chlorofyl a thc.
Nejsem velkej znalec bongů, ale nezkoušeli jste někdo bong přes mlíko? (Nemyslím trávový i když představivosti se meze nekladou). Když jsme dřív kouřívali vodárny, bylo to tak mnohem míň dráždivý, ale kdo ví, jestli to nebyly nějaký naše placeba
přesně tak, hádání je k ničemu, Skaff nemá o smyslu konopí ani páru,
Pflusik, na mléko jsem alergický, takže těžko říct, ale po mléku by Bong asi pěkně smrděl, to už raději nějaký alkohol, na ten se THC váže, každopádně i samotná teplá voda v bongu je lepší než studená, molekuly pracují lépe
Zdravim, z bongu nehulim prakticky sem to zkoušel si 2x jinak jen brka s tabákem což mě štve čím dál víc, jelikož čistý brko je pro mě nehulitelný (ikdyž cigara nekouřim).
Přemejšlel sem o vapíku ale to by mi asi nestačilo...
Takže bych se chtěl zeptat co by jste mi doporučili za bong? jaký sou typy? kolik tak si mám připravit? jak často to musíte čistit a čím?