Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdur,klicit nech bud pod igelitem,nebo je zavri do nejake krabicky plastove,na dno dej toaletak nebo papirovej kapesnik,namoc,poloz na to seminka a prikrej este jednou vrstvou toaletaku a zavri krabicku...zkontroluj za 24 hodin,co nenaklici do 48 bych ani nepouzival...pic
Zdar, já to dělám takhle-->Mám plastovou krabičku od zmrzliny do ní vložím na třikrát přeložený toaletní papír(žádný navoněný) rozprašovačem zavlažím ne moc, ale zase ne málo a zase přiklopím na třikrát přeložený toaletní papír zavlažím a přiklopím víčkem a za 24h jsou klíčky venku..
cus bedane,to je myslim s tim snehem zbytecny...ale klidne to zkus,ja davam klicit do kohoutkove vody,myslim ze sem dokonce nekde cetl ze na kliceni je lepsi kohoutkova nez odstata,ale ruku do ohne za to nedam...kazdopadne ja pouzivam dycky kohoutkovou,a klici mi to pekne,zalezi na tom co ti tece asi no...ale kapl bych tam trochu korenovyho stimulatoru do te vody,a dej to nekam k topeni v te plastove krabicce,nejlip aby se ti to zaparovalo a bylo tam kolem 25 stupnu...