Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
cau lidi chtel bych se zeptat kde bych moch objednat bez starostne semena semenakonopi.cz? atd? .. nwm zda se jim da verit kdyz to vsem zabavovali atd.. objednaval si nekdo uz neco a v pohode?
Zdravim. já to prdnu sem projel sem to tu a nenapadá mě kam
Je nějaká šance že by tyhle inzeráty mohli bejt důvěryhodný, popř nezkoušel někdo? nepříde balíček techniky? Jsem jen zvědavej ale vypada to celkem jasně.
Dobra tedy. Pokud jsou teda po 6kč/ks a chtěl bych pouze Feminizovaná.
chronic 10x
nebula 3x
mazar 5x
Orange Bud 7x
blueberry by dj short 5x
auto blue cheese 5x
auto wappa 5x
auto amnesia 5x
auto critical+ 9x
auto white widow 8x
auto jack herer 5x
mužem se teda takhle domluvit?
Platba- dobírka nebo účet?
odrůdy fotoperiodické - feminizované i regulované:
chronic
nebula
mazar
top44
double gum
herijuana
jack herer
blueberry by dj short
orange bud
shiva
odrůdy samonakvétací:
pulsar
blue cheese
cheese
roadrunner
auto wappa
amnesia auto
haze automatic
critical+
dinamex
pandora
auto jack herer
white widow
ja bych se hlavne ptal jakej maj ty semena puvod z jaky sou banky a jsou li originalne zabalena. a chtel bych fotky taky aby nebyly 20 let stary....
proste 6 kč semeno je fakt mega podezrely
Jajabings: Osobně vím, že vytvořit taková semínka, aby stály za to a nestyděl se je publikovat dál, dá velký kus práce. A určitě je 6 kč za kus silně nedoceněné.
a, Týpek na semínkách dělá odhadem tak 10 let.
b, Týpek má odhadem tak 10 growboxů.
c, Týpek odhadem tak pěkně kecá
shrnul jsem si to asi podobne i kdyby je opravdu měl vyšlechtěný tak přesně je to na sakra dlouho je udelat vzhledem k tomu kolik tam má těch modelů takže to bude vyrianta (c) eště do něj rejpnu trochu
Jajabings: K tomu inzerátu z growbazaru..na 90% je to ojeb. Kamarád byl takový lofas že si z growbazaru z inzerátu semena za 5 kč objednal ( prostě osel) a došlo mu něco srovnatelné s ničím..takže bych řekl že tendle inzerát bude stejného šméčkaře, ale jen ,,vylepšený"..
Zdary uplně to nesouvisí stim co tady řešíte ale mam aktuálně objednaná semena od RQS ( Spain seedbank). No abych se dostal k problemu semena byly odeslany 15.9 a cekal sem ze prijdou za 2-3 dny ale ejhle az teprve dnes ( a to pouze nejak datově nikoliv fyzicky ) se dostaly do depa v Teplicich sluzby PPL. Mají mi dorazit do Plzne takze driv jak v pondeli 25.9 je mít nebudu a podle sledovani zakazky se seminka sekly na tyden v Nemecke poště? Nechapu proč, nestalo se to už nekomu? Zkoumaly tam obsah? Nebo za jak dlouho dorazí semínka ze zahraničí vám?
Řek bych že určitě zkoumali obsah. Ja objednaval z UK z Ipsviche. Teď expeduji, zhruba zítra nebo pozítří by měli vyrazit na cestu. Taky počítám s tím že se to někde na hranicích zasekne...
Nyní ma Hlava ( Bohemia seeds) akci na semínka, 5ks za kilo. Objednaval jsem Mad head kush, Ultimate kush a OG widow, tak jsem zvedavej. Do dvou dnu doma a vypadají slibně, snad se z toho něco dobryho vybere.