Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak uz to jede,v pátek dorazí druhy světlo,jak vysoko bych měl světlo mít,poradíte,chtel bych je dat max 30 Cm,jinak je tam 11 shark shocku,tak uvidíme
ph 5,5 ec 0,5
26 stupňů den a noc se teprve uvidi
Čus to je vlhkostí,,.bud sto postříkal a nebo to je tou zvlhčovačkou jestli jsem dobře koukal,to je cajk..,Hele nebudeš mít lepší když si koupíš lux metr na ten rozptyl světla...příde mě že to máš vysoko.A co vyrobce neuvádí v brožuře jak to máš mít zavešeny?
Původní příspěvek od zubáč222 zatim tam je jen jedno světlo,zitra budou dve,tak to bude hned lepsi,světla dam co nejniz,tak aby osvitili celej prostor,ty listy jsou teda v poho? Čus to je vlhkostí,,.bud sto postříkal a nebo to je tou zvlhčovačkou jestli jsem dobře koukal,to je cajk..,Hele nebudeš mít lepší když si koupíš lux metr na ten rozptyl světla...příde mě že to máš vysoko.A co vyrobce neuvádí v brožuře jak to máš mít zavešeny?
Joo budu hádat,dostal jsi je k systemku gratis... jako všichni mě se teda neosvedčili ale jsou tací kteří naně nedaj dopustit.Za sebe říkam od Ghe je dobrej akorát ten onen System a Ripen., Ted jedu hnojiva JIB a velka spokojenost,jen ti chci říct že mam venku kytku(po dlouhy době jsem se dokopal zasadit ven jednu kytku!) a na JIB EC 0.5-0.6 v hydru mě ty kytky tak nadherně voněj,. jako ta kytka venku co jsem zasypal guanem Koukam že tam maš docela mokro,muže to bejt taky od trysek,skontroluj si otoč košíčkem aby ti nestříkali na kytky,. Pak máš akorát zasolenou celou kytku a ta vlhkost do toho,taky by ti to mohlo začít pěkně plesnivět cau