Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mám problém ve fóliáku. Moje kytky, nvm kdy sem zasíval ale mají cca 35 cm... Rostou v pohodě, vypadaj v pohodě, neohýbají se skoro vůbec, ale mají prostě slaboučké stonky... autoflowery co mám ve stejném médiu akorát na balkóně jsou v poho... Hnojím výluhem z kopřiv a Bio Bizzem na růst... Výluh cca 1x týdně BB růst každá zálivka... Ale zalívám opravdu málo, hlína mi přijde pod povrchem vlhká...
Vítr ve foliaku jsem ještě neviděl, neboj, stonky ti zesílí, kytky jsou na růstu a mě to dělalo to samé co tobě, zdálo se mi že to za chvíli neunese ani listy natož palice ale pak najednou přijdu asi po týdnu a stonky hrubé a začaly drevnatet, takže neboj kytka je posílí
Ať se daří!
Původní příspěvek od techem Vítr ve foliaku jsem ještě neviděl, neboj, stonky ti zesílí, kytky jsou na růstu a mě to dělalo to samé co tobě, zdálo se mi že to za chvíli neunese ani listy natož palice ale pak najednou přijdu asi po týdnu a stonky hrubé a začaly drevnatet, takže neboj kytka je posílí
Ať se daří!
Budu ti důvěřovat... Já právě si už nemůžu vybavit jestli mi to dělalo i minulej rok... :-D ach ta pamět...