Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » Mutace listů
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
Sidoff
Nový Člen

Karma uživatele Sidoff - 0% Pěstitelská

Obecné Mutace listů Příspěvek č. 1

Zdarec,mel jsem doma kytku,zaštípl jsem ji a dál rostly jen jednolístky,dal jsem ji ven a po čase se to spravilo ,už má i 5-ti
lístky,je to normální,nebude to mít vliv na kvalitu ?
Dik $idoff

Old Post 22-06-2003 v 15:49 PM
Sidoff je offline   Profil uživatele Sidoff   Find more posts by Sidoff   Foto galerie člena Sidoff   Click here to Send Sidoff a Private Message   Add Sidoff to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Wimpy[vp]
Stálý Člen

Karma uživatele Wimpy[vp] - 4% PěstitelskáKarma uživatele Wimpy[vp] - 4% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

No,mám obdobnej problem.Taky mi to roste po jednom listu,kytka má už asi metr ale nevětví se a vypadá to jak vysoká palma,Pokusil jsem se to trochu nakreslit..zajímalo by mě esli je to v pohodě nebo s tim mám něco udělat?

Některé dorgy nejsou zakázané proto že by byly nebezpečné,ale jsou nebezpečné proto že jsou zakázané!!!

Kreslite si ? - Galerie

Old Post 23-06-2003 v 06:32 AM
Wimpy[vp] je offline   Profil uživatele Wimpy[vp]   Find more posts by Wimpy[vp]   Foto galerie člena Wimpy[vp]   Click here to Send Wimpy[vp] a Private Message   Add Wimpy[vp] to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
olo
Stálý Člen

Karma uživatele olo - 6% PěstitelskáKarma uživatele olo - 6% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

no me to taky takle rostlo jo je to stejny jak si to nakreslil ps umis fak pekne kreslit

Old Post 24-06-2003 v 17:29 PM
olo je offline   Profil uživatele olo   Find more posts by olo   Foto galerie člena olo   Click here to Send olo a Private Message   Add olo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ant
Stálý Člen

Karma uživatele Ant - 81% PěstitelskáKarma uživatele Ant - 81% PěstitelskáKarma uživatele Ant - 81% PěstitelskáKarma uživatele Ant - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

Taky si myslim objevilo se mi to taky na letošním bálkónu dokonce sem to i fotil a je to vážně tim světlem kytka v tom prostě mišmaš a to spůsobuje genetický chybky no co se dá dělat na kvalitu by to nemělo mít vliv vůbec takže holt má malou vadu na kráse , vůbec nevadí i tak je mam rád

...... Nezáleží na tom jestli tak vypadáš ale jestli tak myslíš........
***NEBERTE DROGY , KUŘTE MARIHUANU © ***

2*50W - Hash Plant - Bublák
250W-Durgha Matha
250W- 3* White Widow , 2*Durgha Matha
Balkón-2002-Ganja
Balkón- Purple Pepper or Afghan 03

The Brotherhood of Grower Illuminati
ofshoot of
The Brotherhood of Eternal Love

Old Post 24-06-2003 v 18:52 PM
Ant je offline   Profil uživatele Ant   Find more posts by Ant   Foto galerie člena Ant   Click here to Send Ant a Private Message   Add Ant to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Ant! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Wimpy[vp]
Stálý Člen

Karma uživatele Wimpy[vp] - 4% PěstitelskáKarma uživatele Wimpy[vp] - 4% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

no jo,bude to tím světlem,vidím že jsou tady celkem zkušení pěstitelé,tak ze mě spadl všechen strach...Kytkam zdar!

Některé dorgy nejsou zakázané proto že by byly nebezpečné,ale jsou nebezpečné proto že jsou zakázané!!!

Kreslite si ? - Galerie

Old Post 24-06-2003 v 21:14 PM
Wimpy[vp] je offline   Profil uživatele Wimpy[vp]   Find more posts by Wimpy[vp]   Foto galerie člena Wimpy[vp]   Click here to Send Wimpy[vp] a Private Message   Add Wimpy[vp] to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pooh
Stálý Člen

Karma uživatele Pooh - 62% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

zkratka ve vegetacni fazi dela kytka vicelistky a v kvetu jednolistky... pokud ji po zacatku kveteni prinutis prodlouzenim fotoperiody znovu vegetovat rostou chvili velmi velke jednolistky. Kvalitu to neohrozuje :-)

Old Post 24-06-2003 v 21:27 PM
Pooh je offline   Profil uživatele Pooh   Find more posts by Pooh   Foto galerie člena Pooh   Click here to Send Pooh a Private Message   Add Pooh to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
olo
Stálý Člen

Karma uživatele olo - 6% PěstitelskáKarma uživatele olo - 6% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

No v ppoho ja myslim ze to bude tim svetlem prozo sem je vyndal z baraku ven a zacly rust doma mely18/6 a venku taky tak myslim ze to bude asi zmenou svetla co myslite

Old Post 25-06-2003 v 10:31 AM
olo je offline   Profil uživatele olo   Find more posts by olo   Foto galerie člena olo   Click here to Send olo a Private Message   Add olo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Wimpy[vp]
Stálý Člen

Příspěvek č. 8

Novy česky přísloví:Zasaď brko,postav bublák,přidej sodík.
To vám vyloženě závidím zhe to máte tak v klidku a můžete si pěstovat doma.To jediny mi snad naši ještě nepovolili---ale až jednou budu mít svůůůj byteček tak to se teprva budou dít věcy!!!

Kreslite si ? - Galerie

Old Post 26-06-2003 v 21:33 PM
Pooh
Stálý Člen

Příspěvek č. 9

2vevejka: přidám fotodokumentaci až to naskenuju :-)

pooh's growbox 150W hlína

pooh's outdoor gallery 2002 & 2003

Medvídek Pú je v tý pohádce pořád zmaštěnej, že jo?

P.S. Již ve starém zákoně se přinášely oběti žehem...

Old Post 29-06-2003 v 13:56 PM
Pooh je offline   Profil uživatele Pooh   Find more posts by Pooh   Foto galerie člena Pooh   Click here to Send Pooh a Private Message   Add Pooh to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pooh
Stálý Člen

Příspěvek č. 10

Takže už mám v galerii svý fotečky... nechť vás zaujmou rostlinky číslo 5 a 6 (5 celkem shit, 6 sqělá!!!) 11. května přesazeny z domova (pouze za oknem v kelímku od jogurtu), kvetly; 18.června venku maso - jednolisty, nekvetou, listy se kroutí do kolečka, obaly samičích květů se nafukují a lehce rýhují, ztrácejí pryskyřici. všechno se dalo časem do pořádku :-) (=mnohočetné listy a palice tvrdý jak má být)

na všech obrázcích jsou rostlinky číslo 5 a 6. první je 21.9., druhý 11.5. a třetí 18.6. ENJOY (btw na té druhé je i rostlinka jménem Pú )

Naposledy upravil Pooh 29-06-2003 v 22:04 PM

Old Post 29-06-2003 v 14:23 PM
premys
Stálý Člen

Karma uživatele premys - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 11

letos jsem sel venky hodně brzo (1. dubna) a jedna začala okamžitě kvést, takže teď už má celkem slušné palice, ale hlavně všechny listy jsou maximálně trojlístky. Ostatní kytky mají klidně devítilístky. Slunko na ně svítí celý den, jsou pořád na stejném místě.
Taaaaaakže asi v mojem případě to bude tím květem...

Old Post 29-06-2003 v 18:24 PM
premys je offline   Profil uživatele premys   Find more posts by premys   Foto galerie člena premys   Click here to Send premys a Private Message   Add premys to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pooh
Stálý Člen

Příspěvek č. 12

tohleto je close-up fotečka :-)

Old Post 29-06-2003 v 21:19 PM
iwosh
Nový Člen

Karma uživatele iwosh - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 13

to Pooh-já mám uplně to samé kytky mě začali strašně brzo kvést, list se zkroutí do kolečka a pak se narovná....myslím si že je to kvetením, ikdyž teď když už má porádné paličky tak se objevili i troj a pěti cípky, možná že je to i nějaká nemoc, pokud víte o co de a jak to vyléčit poraďte.

Old Post 12-07-2003 v 21:23 PM
iwosh je offline   Profil uživatele iwosh   Find more posts by iwosh   Foto galerie člena iwosh   Click here to Send iwosh a Private Message   Add iwosh to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
premys
Stálý Člen

Karma uživatele premys - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 14

přesně tohle mi to dělá, takže si myslím, že to nemoc nebude, možná problém výživy, ale jaký, to fakt fakt nevím.
A propos, palice už jsou tak těžké, že si kytka lehla a musel jsem ji přivázat k tyčce, jestli před sebou má ještě dva měsíce květu, hmmm...

Old Post 13-07-2003 v 08:22 AM
premys je offline   Profil uživatele premys   Find more posts by premys   Foto galerie člena premys   Click here to Send premys a Private Message   Add premys to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pooh
Stálý Člen

Příspěvek č. 15

iwosh: proč radit? nemyslím, že by to kytkám škodilo a měly tak 2x větší výnos, než kdyby nebyly předpěstované... ?-))

Old Post 21-07-2003 v 23:41 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 12:36 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
25-04-2004 - schnutí listů - 4 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás