Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdareczdarec. Mozna sem nehledal dost hluboko, ale nikde sem nenarazil na tema se zazitkama a zkusenostma s ganjou nalozenou v nakym dobrym chlastu
Tak se nestydte a napiste, co vite a co ste ochutnali...
Ja du za par hodin na checking jedny takovy ganjovice. Narvali sme s kamem asi 30g cerstvyho moooc dobryho koureni do flasky a zalili 0.5l vodecky. Meli sme to asi 3/4roku schovany a ted prisla ta chvile.... uvidiiiimeee
Tak to bude určitě dobrá masáž
Já jsem to v alkoholu nikdy nezkoušel, jen v mlíku...nezapomen napsat jaké to bylo, 3/4 roku je dost dlouhá doba, to jste na to jen dva...hmmmm
Jeden z mejch kamošů mi řikal o člověku, kterej do vodky hodil asi na rok palici skunku. Pak si dal paňáka.......půl hodiny nic........pak to přišlo. Stav lepší než po třech špekách. Já osobně jsem neměl ani mlíko, takže nemůžu soudit.
he he jedinej způsob jak si s padrem (zarytej nekuřák) vychutnáváme dary přírody - vodka + palice bez stonků !!! a nakonec ředit 55% Absintem z Krásné Lípy = mnam mnam
už 2 roky plánuju naložit nějaký FUNky palice do tequily, ale vždycky jsem sklidil tak akorád na hulení, ale letos to snad vyjde jsem zvědavej co to udělá, zatim jsem neměl šanci ochutnat něco podobnýho
no ja osobne s tym skusenosti nemam, ale segra pila vyluh v domacej hruske(cca70%). hovorila ze to bolo dost krute ve snad aj tento rok nieco bude a uz sa k tomu dostanem aj ja
Ja mel nalozeny palky ze skrine ve slivce. Louhovalo se to asi 4 mesice. Mel jsem tak 3 loky a bylo to hodne silny
Jak popsat stav... neco mezi opilosti s zkourenim... proste totalni hadry s vynikajici naladou
zdravim.nalozil sem asi 60g kvalitniho materialu ....listecky mini paličky listky a takve ty zbytky .... urcite funkciho materialu...neville haze a satori.Zalil jsem to litrem domaci slivovice 50%pul roku ve tme luhoval...vysledek?? po deci destilatu znalozenou travou temer bez ucinku.naky mini jakoby naznaky ale nicjineho .tagze by me zajmalo vcem se stala chyba?zeby byl litr slivovice moc na tech 60 g???
Původní příspěvek od Chiss Ja myslim ze 50% je malo nato aby sa to vyluhovalo 70% je original
Presne tak,
taky se me zda, ze louhovat ganju ve vodce,
ktera ma jen 40 % je jen plytvani materialu.
Jde preci o to, z toho dostat maximum.
Takze doporucuji aspon 60% a vic.
Nejlepsi kandidati:
- silna slivovice 65 %
- absinth 70 %
- alpsky rum 80 %
"Všechny vlády sveta jsou voleny lidmi a jejich moc musí být rízená temi, kterí je zvolili. Dojde-li k tomu, že se nekterá vláda stane destruktivní, mají lidé svrchované právo ji zmenit, nebo prímo zrušit..." Thomas Jefferson