Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
box: darkstreet 60x60x140
světlo: 250w mh/hps philips, stínidlo hobby (chtěl bych zkusit nějakej hlubokozářič ale nic moc sem nenašel)
půda: canna terra profesional plus
hnojky: canna; a od plagronu postřik vita race
odtah: tt125
ofuk: klipsňák
řezy: 6x orange bud (dutch pasion);
ze semene 1x s.a.d. (sweet seeds) nejspíš jen předpěst na ven
RŮST
první den lampa 40cm od kytek a ted udrzuju něco mezi 25-30cm
udržuju ph mezi 5,8-6,2
teplota noc 17-20°C, den 25-28°C
vlhkost 40-55% zkoušel sem všechno na zvlhčení ale nic moc nepomáhá včetně zvlhčovačky
hnojky dostaly zatim
vega
rhizotonic
cannazym ( dám ho normálně s hnojkama do zalivky a druhý den proleju čistou vodou)
postřik vita race
fotky za světla (24.3. po 7 dnech)
1 celek, orange veprostřed zastřihly fimem( tak uvidim jak to dopadne)
2 s.a.d. ze semene co se mu za oknem nelíbilo
3 pokroucení listu (možná mutace ale spíš bych ocenil kdyby mi někdo poradil : ) diky
po 14 dnech přepnuto na květ, změna lampy na hps
s.a.d. a jeden řez dán pryč, ve skříni zůstalo 5 řezů (orange bud)
na listech známky přehnojení (asi), vynechám hnojky na 3 zálivky a uvidim : )
dnes (1.4.) přepnuto na květ a pořízeny fotky kvůli praci sem si to nevychytal a fotit za světla : / příště si dám víc záležet : )
To chces říct ze ta první fotka je v den kdy jsi přepnul na květ??! To snad nemyslíš vazne je přepínat v takovýmhle stavu a vzrůstu, to si honem otevri FAQ a místní dredy pěstování indoor a začni studovat protože tenhle dred je max na hov**. A ten list kde píšeš nejspíš prehnojeno, tak ty tutove hnojivo chybí. Kdyz uz se tu rozhodnes neco zakládat tak si neco nejdriv nastuduj... Koukni se jak vypadaj prehnojeny kytky, kdyz uz ses do toho pustil tak at to (kurva) vypada chlape... Peace
Prase je tu zase
Pěstování trávy pro potěšení, ANO. Pěstování trávy pro peníze??? WTF
„Žij každý den, jako bys právě v něm měl prožít celý svůj život.“
Jako ale přepínat takovyhle kostata je nesmysl. Tak logicky je, ze kdyz to poradne nezastrihujes, neroztahujes nic proste, tak se to nevetvi to je logicky. Je úplne jedno jestli je to indica a nebo sativa. Musíš si holt vyplnit prostor a ne přepínat takovy kostata. Vrat je zpátky na růst a vypnul prostor
Prase je tu zase
Pěstování trávy pro potěšení, ANO. Pěstování trávy pro peníze??? WTF
„Žij každý den, jako bys právě v něm měl prožít celý svůj život.“
dik moc hosi : )
je to muj druhej indoor (přibyly nějaké hnojky + lampa na růst)
chtěl jsem právě zkusit těch 14dní růstu
první grow byl růst cca 22 dní roztahaný co nejvíc to šlo+ síť (výška rostlin byla zhruba stejná jako teď) pořád sem bojoval s plísní furt ostřihával spodky a stínící listy (i v květu :/ ) část rostlinek byla dost řidká jak se mi tam nedostávalo světlo a vršky sem stejnak nevychytal aby to bylo stejně vysoký
tak se mi to teď zdálo dobrý že by i ta plíseň nemusela nastat (rozhod sem se právě použít jen kolínka a sem tam to přitáhnout ke květníku
dám na vaše rady přepnu z5 na růst a ešte si stim trochu pohraju a uvidim : )
dik za radu, no ja to prave hodne prelejval pri prvnim growu (listy byly protahly a zvadly), ted sem si daval dost bacha a nenalejvam tam zbytecne moc cca 250ml na 4,7l kvetinac a nechavam ranec vyschnout .) ale zas sem potreboval odjet tak sem to musel zalejt poradne no. kazdopadne dik
edit
jeden rez mi zacal delat neuplny listy tak proto sem to prikladal k ty mutaci