Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím groweři,
tímto bych vám rád nastínil můj letošní grow na balkóně ve 12. patře.
osazenstvo: 7x noname odrůda od známého
substrát: univerzální substrát z Kauflandu za 25kč 20l...roste to v něm pěkně, mám to vyzkoušeno
hnojky: růst kristalon start, hoštické guáno
květ kristalon plod a květ
kristalony jsou pěkné chemky, ale nechtělo se mi investovat do noname odrůdy šílené peníze, když jsem nevěděl co z toho bude. 3 týdny před kosou byly kytky bez hnojek a při suchém substrátu vždy propláchnuty řádnou dávkou vody, což za ty 3 týdny proběhlo 4x.
Takže semínka jsem naložil do odstáté vody na 24 hodin, poté šly mezi vlhké tampónky a po puštění klíčků putovaly 22.1.2013 do rašelinových kelímků a do boxu na předpěstování do jara.
V boxu si hověly pod 2x15W spořivkama při periodě 18/6, při teplotě 25-27°C a vlhkosti kolem 60 procent.
Na fotce jsou vidět ještě kytky s názvem obyčka, toho si nevšímejte , později jsem je všechny rozdal po kamarádech a kytky s názvem skunk jsem přejmenoval na Ali-G (nějak mě to napadlo)
zhruba po měsíci růstu jsem začal přihnojovat kristalonem start 1/2 předepsané dávky a ve druhém měsíci růstu dostávali již celou dávku co týden....a takhle to rostlo
na 2. fotce zbyly v boxu už jen 7x noname, které jsem pojmenoval Ali-G
na 4. fotce jsou kytky cca po 2 měsících růstu a měřily kolem 25-30cm
na 1. fotce 12.4.2013 šly kytky z boxu na okno, měřily od 30 do 40cm
na 2. fotce jsou jsou vidět řízky z kytiček Ali-G, z každé kytky jsem nechal zakořenit jeden řízek, používal jsem stimulax gelový a měl jsem 100procentní zakořenění. V boxu jsou dále vysazeny semínka z noname kytek od bratrance, ty jsem později sadil OUT do přírody, ale jelikož mi tento počin letos nevyšel, kvůli špatnému výběru místa se špatnou půdou a stínu po většinu dne, tak se o tom již nebudu dále zmiňovat
na 4. fotce je vidět, že řízky se pořádně chytly a dařilo se jim
Kytičky už za oknem ukázaly pohlaví, takže jsem zjistil, že jsou všechny samičky
foto 1: 6.5.2013 jsem dal kytičky už na balkon, počasí bylo letos chladné z jara takže jsem dlouho čekal na tu vhodnou chvíli. V popředí jsou řízky krásně rozjeté
foto 2: 20.5.2013 matky Ali-G 7ks jsem přesadil do 12l kyblíků a do každého jsem nasypal Hoštické guáno
foto 3: 29.5.2013 několik kytek jsem porozdával po známých a zbytek klonů jsem dosázel do stejných 12l kbelíků a taktéž jsem přidal guáno
foto 4: delší dobu jsem nefotil, takže tohle je fotka z 16.7.2013, kytka v rohu je na podložce, aby na ni víc svítilo, jinak mají všechny podobnou velikost. A ty malé...zase mi to nedalo a udělal jsem nové klony, letos jsem zkoušel klonovat prvně a měl jsem cca 90procentní úspěšnost, takže jsem byl spokojen.
foto 5: a zase s delším rozestupem foto z 23.8.2013, kytičky rostly nádherně, párkrát jsem zastřihnul, ale větvily se hodně samy
Kolem 15. října to šlo postupně pod kosu, co den, to kytka, jooo už jsem to tady někde zmiňoval že proběhl několikanásobný průplach, a začal 3 týdny před kosou cca, aby ten kristalon nebyl cítit.
na konec přikládám fota sušiny, 6 dní se to houpalo vzhůru nohama, pak jsem to namačkal do papírových pytlíků na dalších 8 dní a teď už to je v uzavřených nádobách, kde ještě sem tam otvírám a protřepávám a nabírá to na intenzitě vůně, ale jinak se to zdá být už dokonale suché
na 3. a 4. fotce je vidět celek sušiny, vzadu na oranžovém tácku jsou spodní paličky a vepředu v těch dvou velkých tácech jsou vrcholovky.
A tím zkusím vyhlásit tipovačku na vrcholovou sušinu....první tři co budou tipováním nejblíž odměním karmou.
Nechám to tu otevřené tak 14 dní, pak dám report o gramáži, pošlu karmy a uzavřu to tady.....
díky za Káčko, zeleň musí být ;-) já to nekouřím, jen vařím ve velkém mastičky, ale i tak tu kytku mám rád ;-) letos už jedu předpěst na balkon a out neco taky hodím...
Tak ať to roste ;-)