Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » kde všude skladovat MJ?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
divnaregistrace
Stálý Člen

Karma uživatele divnaregistrace - 9% Pěstitelská

Obecné kde všude skladovat MJ? Příspěvek č. 1

jo než začnete prudit s tim že si mám přečíst FAQ tak to sem si čet, ale napadá mě-
ad1) mám doma nějakej vakuovej systém- tzn. narvat do tý pixličky, pak zmrazit, ale když tam nebude vzduch co to udělá?
d2) školení hulení- suchym ledem chci zkusit co to udělá "nalejt" na to trochu suchýho ledíku, dát do tý pixličky a narvat na mrazák, co to udělá (tzn. hodně rychle zmrazit)?
ad3) dávat to do flašky a zakopat pod zem se mi zdá jako kravina, páč tam probíhá ke srážení kapek (rosa bo co to je za xindl) a pak to plesnivý né?
ad) 4 jak moc dlouho to může bejt zmrazený?
pokud vás eště napadá jak to skladovat dejte echo...
-----elvis se tu někde schovává, páč ho tu slyšim-----

Old Post 13-06-2003 v 13:52 PM
divnaregistrace je offline   Profil uživatele divnaregistrace   Find more posts by divnaregistrace   Foto galerie člena divnaregistrace   Click here to Send divnaregistrace a Private Message   Add divnaregistrace to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
viridis
virtuální člen

Karma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

1) Kdyz tam nebude vzduch, nebude to oxidovat. Nizka teplota jeste snizi rychlost reakce. Doporucuji.
2) Bude to rychle zmrazene. Ale tim CO2 bude vytlacen zvduch, tzn. viz 1).
Kdyz chces zakopavat, tak to nejdrive zavar (jako kompot). Dojde ke sterilizaci a nebude to plesnivet. Ma to pak jinou chut, ne spatnou. Stala (nizka) teplota neni na zavadu, naopak. Doporucuji.
4) Neomezene (dokud to nevyuzijes ).

Old Post 13-06-2003 v 14:01 PM
viridis je offline   Profil uživatele viridis   Find more posts by viridis   Foto galerie člena viridis   Click here to Send viridis a Private Message   Add viridis to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
divnaregistrace
Stálý Člen

Příspěvek č. 3

:-) děkuji:-) vesele se do toho pustím a zamrazím si:-)) a propos- existuje to nějak zavařit myslim do nějaký tekutiny?...to asi ne.......

Old Post 13-06-2003 v 14:04 PM
divnaregistrace je offline   Profil uživatele divnaregistrace   Find more posts by divnaregistrace   Foto galerie člena divnaregistrace   Click here to Send divnaregistrace a Private Message   Add divnaregistrace to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
divnaregistrace
Stálý Člen

Příspěvek č. 4

:-) díky pánové, no mysim, že letos se mě něco urodí,
apropos- teď se mi tam objevily dva samci mám je vytrhnout okamžitě? nebo si jednoho nechat na šoust na samičky?(potřeboval bych pár semínek na příští rok...) jo a co s nim pak? dělat haščáka se mi z něj moc nechce, a mlíko a ani jiný potraviny z ganji nejim bo je to moc velkej mazec na mě, mám ho vyhulit?
ps: elvis tu teďka asi prošel, ale jistej si tim nejsem.....

Old Post 13-06-2003 v 14:16 PM
divnaregistrace
Stálý Člen

Příspěvek č. 5

samcze sem zlikvidil:-) fčera tři kytky z patnácti (zatim ostatní se eště neprojevili)

Old Post 16-06-2003 v 12:21 PM
drinker hulič
Stálý Člen

Karma uživatele drinker hulič - 72% PěstitelskáKarma uživatele drinker hulič - 72% PěstitelskáKarma uživatele drinker hulič - 72% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

i am the Elvis... don´t ya believe me?

jaaaailllllhooouse rooooock!

and now?

The ice age is coming, the sun is zooming in
Engines stop running and the weed is growing thin. -- The Clash

Prehistorie - 2002, první pokus o grow

Historie - 2005, 150W Powerplant

Současnost - 2x600W kokos, Durga Mata, Mendocino Madness

Old Post 16-06-2003 v 17:37 PM
drinker hulič je offline   Profil uživatele drinker hulič   Find more posts by drinker hulič   Foto galerie člena drinker hulič   Click here to Send drinker hulič a Private Message   Add drinker hulič to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Wimpy[vp]
Stálý Člen

Karma uživatele Wimpy[vp] - 4% PěstitelskáKarma uživatele Wimpy[vp] - 4% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

Ja budu mit se skladovanim problem,mam deset kytek,esli se z nich něco povede-což by mělo tak kde to budu skladovat,když to dám na mražák tak mi z toho máti udělá špenát,když to budu mít ve skříni tak mi to zase buď vyhodí nebo vyhodí mě...asi to bude voňet po celym bytě...no jsme z toho rozpačitej

Některé dorgy nejsou zakázané proto že by byly nebezpečné,ale jsou nebezpečné proto že jsou zakázané!!!

Kreslite si ? - Galerie

Old Post 18-06-2003 v 11:11 AM
Wimpy[vp] je offline   Profil uživatele Wimpy[vp]   Find more posts by Wimpy[vp]   Foto galerie člena Wimpy[vp]   Click here to Send Wimpy[vp] a Private Message   Add Wimpy[vp] to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
gizmo
Stálý Člen

Karma uživatele gizmo - 53% Pěstitelská

2 Wimpy Příspěvek č. 8

Tak to ti pravdepodobne nezbyva nic jinyho nez to zhulit nebo to dat do opatrovnictvi nejakymu kamosovi.... nejlip ale nejakymu, kterej nehuli, jinak ti z toho taky treba nic nezbyde

Ja nastesti takovy problemy nemam, protoze se urodi vetsinou mnoztvi mensi nez nejmensi, takze se to stejne behem par mesicu zhuli...

Old Post 18-06-2003 v 13:32 PM
gizmo je offline   Profil uživatele gizmo   Find more posts by gizmo   Foto galerie člena gizmo   Click here to Send gizmo a Private Message   Add gizmo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
divnaregistrace
Stálý Člen

Příspěvek č. 9

hm to xce buď zakopat jak to si tady asi budeš muset najít, protže tohle sem nikdy nedělal, nebo do opatrovnictví, nebo někam na nějaký tajný místo.....a pak moc nehul páč jinak zapomeneš kam si to vlastně schoval:-)
jinak pokud byldíš v bytě s rodičema určitě si poradíš kam to schovat aby to nenašli

Old Post 18-06-2003 v 13:37 PM
gizmo
Stálý Člen

Karma uživatele gizmo - 53% Pěstitelská

Příspěvek č. 10

hehe taky se mi jednou stalo, ze se za mnou stavil jeden kamos a rika mi: hele dokazal by tvuj pes najit huleni (mam rotvajlera)?? Rikam ze asi tezko, ze ten by dokazal najit akorat tak salam nebo syrecky. A on rikal, no ja sem si na podzim zakopal zavarovacku s hulenim a uz nevim kam, tak bych potreboval nekoho, kdo by to dokazal najit

live ganja, live!!!

Old Post 18-06-2003 v 18:51 PM
gizmo je offline   Profil uživatele gizmo   Find more posts by gizmo   Foto galerie člena gizmo   Click here to Send gizmo a Private Message   Add gizmo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 02:30 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás