Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Čau zahradníci, mám dotaz. Koupil jsem přes net výbojku Philips 150W a když jsem ji rozbalil, zjistil jsem, že neco štěrká v prostoru závitu, v baňce nic zlomené není. To asi není ok co? Předřadník ještě nemám, tak ji nemůžu vyzkoušet a ikdyby svítila, měl bych těžké spaní, že s ní něco je.
Když s výbojkou hýbeš, tak v prostoru závitu dělá zvuk, jako by tam bylo něco ulomeného uvnitř, prostě to štěrká. Když hýbeš s obyčejnou žárovkou, tak žádný zvuk nevydává. Do objímky jsem ji nešrouboval, protože žádnou ještě nemám
Není to ''jen'' vlákno? Osobně s výbojkama nepohazuji, neonanuji a ani nezkoumám jejihc využitelnost jako hudební nástroj, faktem je, ze zatim kazda vydavala nejakej zvuk.
Koupit si jen lampu a ne objímku, balast a kabel je dobrej OLOL