Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
caute vsetci. prosim pomozte co mozte. moja rastlinka je asi v tretom tyzdni rastu. asi tak pred styrmi dnami sa na jej spodnych listkoch zacali objavovat hnede podlhovaste skvrny. vcera som ju pohnojil OBM-kom. dnes som bol cely zhrozeny lebo spodne listky totalne stratili svoju zelenu farbu a boli az moc bledozelene. tak som ich odtrhol. spravil som dobre? rastlinka je zasadena v 10 litrovom kvetinaci so 6 litrami cernozeme 3 litrami raseliny a 1 liter drveneho keramzitu.polievam ju kazde dva dni. inak je vonku na slniecku. prosim poradte co dalej aby mi neumrela. dik. yaRRO
Cau!
Doporucuju - zvednout pH pudy (to kvuli te raseline),a jestli stale hnedne tak min hnojiva (nebo prolit hodne velkym mnozstvim ciste vody,tyden nehnojit a sledovat jak reaguje kytka,kdyztak zas hnojit)
U me to takhle aspon pomohlo.