Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak určitě. To má být Utopia Haze od Barney's Farm?
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
Ferda Mravenčák dík,
asi myslíš tu loňskou, to byl experiment s cílem jet co nejdéle na růst a až se objeví první náznaky květů,pak přepínat. Asi mě tady budou kamenovat,ale rostlo to 90 dní, pak přepnutí a 80 dní květ. (Inu cfl)Kolik toho bylo už nevím,docela dost a skvělá, čistá hejzová chuť. A teprve poslední tři tejdny se to rozjelo fakt mohutně. (Teda na mé poměry)
jasný no já první grow co jsem jel pod CFL 250w red tak sem taky svítil periodu 18/6 okolo 60 dní teď mám sodík a přepínám to jak kdy podle toho jak to vypadá většinou po dvou týdnech někdy i třech
Náhoda je příjemný polštář k odpočinku pro všechny,kteří by chtěli vše to božské,naplněné smyslem a ukazující cíl,z kosmu vyloučit,a to ve prospěch jalové myšlenky,že vesmír postrádá účelné uspořádání a že vznikl sám ze sebe. H.FRITSCHE