Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
to by mělo stačit na ukojení mých grass choutek při občasném zapálení si jointa po práci
půdorys 110/100
elektronickej předřadník 250-440
výbojka green power (20%modrý)
stínítko zatím hammer, potom TOPSPIN L
hlína primaflora,universal zahrádkář a vermikompost
hnojiva JiDB a grotek monster bloom
symbivit na kořenech
protože je vidim cca jednou za tejden, maj tam i něco hydrogelu (z hydrogel.cz)
zamaldelika1 je tam dvakrát - je to řez, Z2 je asi 12x štípnutá a ohejbaná - jede jak šílená...
destroyers a panama jsou malý - poprvý zaštíplý
jedu na 16/8 tyhle sativy jen tak nenakvetou tak abych ušetřil pár kč
No tak na tohle jsem hodne zvedavej. Krasny geny. na tu panamu sem natesenej. a kurva congo a vubec vsechno. Ty mas teda odvahu. Fandim ti. takovy geny si dat do boxu, to uz musis mit hodne za sebou. respect.
děkuji
za sebou pár let mám,ale nic extra, touha po zajímavém brku , protože mě nebaví indiky a skunky, chce to něco lepšejšího
v podstatě je to celý o nízkým ec ,-) zamaldeliku1 mám 60dní na květu a solil jsem jí jako hybridům - sekla se a sotva dělá paličky, nic jinýho než vysoký ec .mimochodem stretch po přpenutí cca 8x-10x Z1 je nějaký extremní pheno ale třeba tady týpek měl zamaldeliku fem. pod 150w hps stavbou je podobná mojí Z2 https://www.icmag.com/ic/showpost.p...8&postcount=352
...hnojky budu používat jen při potřebě, třeba panama snese víc. nikam se nehnat proto jim dávám hlavně dostatek hlíny, s osvědčenýma věcma , tak už zbejvá hlídat ph , a nic se jim nemůže stát . jednu dvě nejlepší si nechávám...
ad congo - přispěju jednou fotkou bangi haze . úžasnej gen, ...zimní windoor - jestli měla deset dní slunka - nenáročná, vděčná, vonavá, moc moc fajn genetika, a vůbec ACE/CANNABIOGEN seeds jsou prostě kvalita, maj pořádný landrace , to co píšou platí a žádný hype reklamy ála strain hunters, tihle sou lepší hunteři a nepotřebujou o tom dělat pořad
takže přesazeno do finálních...bohužel jsem v obchodě našel jen průměrnej universální zahrádkář nebo co s ph 5-6,5 , snad nebudu litovat samo s každým přesazením několik gramů symbivitu myko hub , a trochu hydrogelu , odzkoušeno zatím vydrží v šest/sedm dní bez zálivky...ph vody zatím taky neřešim (přijdu narychlo zalejt a zase pryč, neni čas lol)
Z1 cuts jsou v 10l (štípaný ohejbaný)
Panama má 11l (jednou štíplá)
Destroyers 10l (jednou štíplý)
QueenMother 13l +- (kýbl, štípaná cca 7x)
Z2 už je solidní keř
.. našel jsem tam svilušky samozřejmě , ale no stress zbyl mi Spruzit
počkám pár dní až se vzchopí z přesazení...nainstaluju Papouchův TOPSPIN L pozohejbám ...
...A PŘEPÍNÁ SE
Tak dneska se prepina..posledni zastipy na sazenickach ...
Rezim 250 sl alias 275w. Skoda ze mi nespina nekdy mh ..
Topspin staticky. Prvi dojem nic extra za ty prachy :-D
Postrik spruzitem, preventivne pak chci jeste diskuss na padli a neco na plisen -rad si necham poradit :O
Tak sem jim dal po uvazeni o pulhodiny dyl tmy tzn 12,5 aby sly lip do kvetu a pak +- ve dvou třetinách ještě zkrátim na 11/13
Pri 16/ 8 teda vubec nenakvitaly nevidim problem je takhle jet standartne mozna i do matkarny :-) akorat ctvrt roku cca stara z2 hodila par chlupu konecne ukazala zralost lol
tak už se to chlupatí pomaloučku všechno, od prvního října počítám jako dobu kvetení pro Zamaldeliky a queen mother, ze semínka teprve preflowers tak ty začnu počítat cca za tejden
nechávám je zvykat si , žádný hnojiva zatím ale plánuju dát příště Z2 páč začínaj lehce žloutnout spodní listy ,,,
...tak se to konečně trochu zastavuje a paličatí
po dvou tejdnech 11,5 h světla aby líp nakvetly sem jim dal 12/12, ale pak zas budu ubírat ke konci
jedou naprosto nádherně bez hnojiv jen s hlínou a kompostem, nejsou ani zvyklý na chemický hnojiva a je to vidět
Jednotlive mesic po prepnuti. Jidb 1,5-2-2,5 ml na pet litru a nektery jsou z toho spaleny trochu :-D myslim ze uz neporostou , zacatek resinovani oujee :-) vody vypijou cca 25l tejdne..
ale co hlavně - dvě (možná tři )si rozhodně nechám na reveg !
2
PANAMA VONI NEJLIP - tropicky sladký/mango s podtonem cistrusu už tedka , stavbou vhodnejsi na sog - půjde na reveg , tuhle vuni miluju
3
Queen mother nejhorsi kvet zatim když vemu že ho má nejkratší, ale salámy sou nakonec pěkně stavěný i když ne tak výnosný, to sem viděl na původní rostlině plně to nahrazje vune hned za panamou, sladka tropicka mnamka :-)
4
Zamaldelika 1 (vlewo) rizky jsou vzhldove nejvic napred , vune taková nic moc až hlinita, nic moc. ale zase zatim nejlíp resinuje
5
Destroyri nejpomalejsi' spis na scrog, vune nevyrazna zatim ale rysuje se sladka zemita a korenena...miluju thai tak asi vyberu jednu na reveg
20.10. tak sem jim dal full režim 440w, a odtah naplno . plánuju nechat měsíc, pak ubrat na 400w a o hodinu ubrat světla. pokud bude nějaká hodně pozadu tak dostane ke konci 250w a 10/14
začínaj se třpytit a je to opravdu zajímavý, jeden destroyer začíná moc pěkně třpytit i vonět je tu kandidát na reveg