Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
+ 2x northern lights od kamrada indoor pěstitele v kbelících.Jinak jsem tu uplny amater takze tohle tema bude z počatku mozna trochu chaoticke.Foto je z 11.5
něco ke hnojeni.zem sem prohnojil kravskym hnojem,na rust jsem daval vyluh z kopřiv a sehnal jsem si take specialtku z mistiho kostela netopyri trus ktereho pridavam foto
posledni serie fotek z 9.7.bohuzel z časem mi nevyšlo dalši foceni,zatu dobu jsem autoflowery sklidil(okolo 30g na kytku) z velkou radosti učinek,jak vune,vzhled i chut-PERFEKTNI vrele muzu doporucit kazdemu
a 3. který jse mi libil nejvic a take byl nejštědřejší ....zajimave bylo pozorovat strukturu kytek,jelikož byly vsechny od stejne banky ze stejnych seminek ale struktura ze u každe znich byla jina,specificka