Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tento film byl natočen americkou vládou
za druhé světové války.
Měl propagovat sázení konopí u farmářů.
Americká vláda důrazně několikrát popřela, že by kdy takový film natočila.
Kdyby měl někdo zájem tak se dal stahnout na www.humansmokedthc.com
Ale tato stránka už nejede.
Heleď neviděl... Máš ho? Napadlo mě, že bys ho moh smahnout na CD poskytnout nám ubohejm lidem co když chtěl stáhnout 1MB, tak na to čekaj 20 minut... HM??? Je to nějak možný?
tohle je osvedceni Producer of Marihuana z USA let 1942.... objevuje se to i ve filmku hemp for victory...pripadnym zajemcum muzu zaslat...velikost 3,5MB kvalita nic moc...13 minut cca
2ins : Zdar chlape, ohledně toho filmíku nemohl bys to umístit někde na web ??? páč to určitě od tebe nebudu chtít jenom já ale i více lidí. No a než bys to mněl každému posílat zvlášť tak to pošleš jenom jednou a jsi v klidu.
Ale to je asi trochu o necen jinym Jo videl sem to a nebylo to spatny V klidu, kdo huliten umi sem si nahral i jako audio stopu Proste fikce ale v poho, nejlepsi je se vyhulit na zivo (treba do Čeětiny, nebo do Ekonomiky a nebo do cehokoli jinyho hulim pořed a jeste v hodinach posloucham walkmana, no tak sem odbocil (sorry, ale nechce se mi to mazat)
Je fakt, že by možná neuškodilo sehnat ten film v dobrý kvalitě... No, nejdřív to skouknu v týhle a pak usoudim, jestli má cenu to shánět v lepší... Jenom bych sakra potřeboval ten RM-player. Má někdo odkaz na stáhnutí plný verze? Zatim jsem našel jenom samý shareware verze.