Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdárek, chci se zeptat jen na jednu věc, mám kytky ve skříni a jsou 14 dní už v růstu , mám je v hlíně ( mix substrát, perlit,atd.,) a chci je hnojit Advanced Hydroponics a chci se zeptat jestli toto je správné dávkování na hlínu, díky moc mi to pomůže…
Růst – 1,5ml Grow1 + 0,75ml Bloom2 + 0,75ml Micro3 na litr.
Počátek květu – 0,8ml Grow1 + 1,6ml Bloom2 + 0,8ml Micro3 na litr.
Konec květu - vynechat Grow1 3,0ml Bloom2 + 1,0ml Micro3 na litr
no na lahvickach je davkovani na 100l. takze to davkovani vydelis dvema (to protoze je to do hliny) a pak udelas ten pomer (treba na 10l). takze na 10l bys mel davat napr 150ml:2:10 - coze je 7,5ml grow.
kámo na tom není nic složitého já sice mám etikety,ale p. greedy23 Ti to napsal docela přehledně,
Růst – 1,5ml Grow1 + 0,75ml Bloom2 + 0,75ml Micro3 na litr.
Počátek květu – 0,8ml Grow1 + 1,6ml Bloom2 + 0,8ml Micro3 na litr.
Konec květu - vynechat Grow1 3,0ml Bloom2 + 1,0ml Micro3 na litr
Že ani nepotřebuješ nic jineho než trocha matiky(jednoduché)malé pěštění zdar já to musel taky rozluštit
A jinak mixuju to do 2 litrové flaši a to.....
růst:3ml grow;1,5 bloom;1,5 micro
A roste mi to jak divé.Takže zkoušej experimentuj a dej vědět docela mě to bude zajímat,taky totiž začínám,Máš jen hlínu?
vidíš a to sem se dozvěděl teprve dnes a to je docela dost podstatná věc,ale už jí vím,
Hele mám 2x Orange bud,1x White widows,1x skunk"1.
Vše o.k. ale jeden OB je nějakej brzda co s tím?