Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
došel jsem tady u sebe k nazoru ze kytky v klasickym hliněnym květináči mi rostou líp než ty samý v umělé hmotě. Uolně všechno mam stejný, zem, světlo, stojí vedle sebe a ten k hliněnce je prostě hezčí a roste líp. A nezáleží na velikosti květníku. Jak je to u vás? všiml jste si toho někdo??
Hale kámo to je blbost záleží na velikosti květináče a pokud vim tak na tom z čeho je květináč udělanej moc nezáleží teda skoro vůbec bych řek ....... teda alspoń u mě to tak je.
Presne. Pres hlinenej kvetinac koreny muzou dejchat a nezaparej se. Dost casto se dela i to, ze se na leto na zahradu vysazujou kyti v hlinenym kvetinaci do zeme a na zimu se pak daj zase zpetky do tepla.
Na druhou stranu si myslim, ze pokud se o kyti dobre staras, tak v plastu a keramice zase takovej rozdil mit nebudes. Je to spis o nahode...
......ale rozhodne hezci na pohled sou ty keramicky
To je stara vec, ze v "hlinenejch" to roste trochu lip nez v "plastu", protoze "hlinenej kvetnik" ma mikropoooory, ktery propousti vzduch a na vic si dokaze trochu natahnout vodu do sebe a pak ji postupne uvolnovat. Nerikam, ze vam sam zalije kytky, ale zlepsuje jim prostredi (Vlhkost). Jo, a nemluve o lepsi stabilite.......