Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
čau usporka je bez problému ta skoro netopí měl jsem grolux 250 watt a uplně v pohodě ,, a jinak tam uchladíš klidně i tisíc watt když budeš mít dostatečný větráky a cooltube :-) ale 200w sodík v pohodě ty jo a ten větrák co chceš to už je slušnej vysavač to uchladíš bez problému podle mě
Na AF tam máš dosť malú výšku...
Úsporku uchladíš v bez problémov...
Pokiaľ máš dosť prostriedkov tak si kup aj modré spektrum, ale nieje to podmienka na grow...
Jak sem si to dal dohromady,tak bych koupil asi tydle věci:
Přeřadník: GIB 150W
Lampa: GIB 150W Květ
Ventilace: Tu bych asi zvolil komplet,akorát teď prosím o radu jestli koupit 187m3/h nebo 285m3/h
Stínítko vemu asi klasiku: Kompletní stínidlo
Pak ještě vemu nějaký hnojky,diamantovou fólii,větráček na ofuk a vlhkoměr s teploměrem.
bude to stačit? Mám něco nahradit něčím jiným?
no pokud chces usetrit tak si porit lampu philips.
ja ji poridil za 270kč.
a pokud chces usetrit jeste vice tak si porit tlumivku zapalovac a predradnik si poskladas.
dohoromady s lampou me to vyslo kolem 800-900kc
ja si ted koupil ale ceka na zapojeni elektronicky predradnik kanlux gana http://www.kanlux.cz/?cls=stoitem&stiid=18432
kdyz pohledas da se koupit do litru,videl jsem ho v par vlaknech tady na foru a nikdo si moc nestezoval.
hold zalezi na tobe a tvych moznostech
jo jeste ty ventilatory jsou dost hlucne volil bych ACM 125 uchladi to jako prd.
me se sice podaril nestastnou nahodou zlikvidovat volil jsem kvuli hluku tento http://www.e-vetrani.cz/potrubni-ve...oho-a-vice-mist
no nevim kolik mas zpotrebu ale me se podarilo pod 150w udelat 91g.koukni do meho vlakna poprve.
jel jsem ze seminka a sklizel jsem +- za 3 mesice.
tak podle toho se muzes rozhodnou kolik toho chces udelat pod 250w delaji lidi podle fora od 150-250w
ale zalezi na pestitelskem umu
[QUOTE]Původní příspěvek od Smart
[B]Jojo,ale nejspíš ještě přejdu na větší skřín tudle budu mít pár týdnů,pak si seženu větší... Vydrží tam ta 250 chvilku?
hele z dobrou ventilaci by to mozna slo,ale ta hloubka je fakt mala. ja osobne nepotrebuju toho moc takze treba ja bych 250w vyuzil v prostoru 1X1mikdyz spousta lidi rekne at tam das 400w.
takze opravdu zalezi na tobe a tvych financich