Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím,rozhodl jsem se,že něco sadím ven.Budu mít 5 řízků Durban Poison.Ale jelikož jsem se rozhodl nedávno,tak nemám připravené místečko.Jde mi o to,co mám udělat s půdou takto narychlo.
Mám koupit připravený substrát a nasypat do děr nebo by stačilo prokypřit a prosypat perlitem?
Zakládám nový thread,protože všude co jsem hledal,tak byl návod jak to napodzim proložit různým hnojem apod. aby uleželo.
No záleží na tom, co za původní zeminu je na fleku kde budeš sázet. Jestli nějaká černozem, tak by to asi mohlo stačit prokypřit a provzdušnit perlitem. Ale určitě nic nezkazíš, když to promícháš s ještě kupovaným substrátem.
No tak vykopat pořádný jámy-čím větší tím lepší a do nich substrát s perlitem (nebo nečim jinym-levnějšim) na provzdušnění. Někdo ještě odděluje zeminu v jámě od okolní zeminy (třeba igelitem) ale to jsem nikdá nedělal, patž já mam zeminu dobrou, ale v jílovitejch se to možná může vyplatit.
Kolik tak daji rostliny ,ktere jsem dal pred 4 dny naklicit centimetru,popripadne gramu ? (Cheese) Pote mam jeste 40cm Durban Poison v 10l kyblu. Zajima me to jen tak orientacne,at se mam na co tesit. Diky
Původní příspěvek od Murph Kolik tak daji rostliny ,ktere jsem dal pred 4 dny naklicit centimetru,popripadne gramu ? (Cheese) Pote mam jeste 40cm Durban Poison v 10l kyblu. Zajima me to jen tak orientacne,at se mam na co tesit. Diky
To ti nikdo nepoví máš k tomu milion a jeden dalších faktorů. Např. to chytne v půlce září plíseň a je po srandě.
Pojďte si zahrát karetní hru BANG ! online.
Z obalu filmu Evil Bong2 : "In 3-D If Your're Stoned !"
Tok mých myšlenek je rychlejší, než proud mých slov.