Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hezky, ale bejt tebou bych ometl ten bordel z listu (fotka c.2, asi hlina?), at muze kyticka poradne fotosyntetizovat :-) Jsou to malickosti, ale prida se k tomu jeste nejakej pyl, co ted na jare vsude lita, a ani nevidet mas listy zaflakany az hanba. A to kyti nemaj radi :-)
Jenom k tomu updatu, nechci ti nějak kazit radost z počínání, ale přesně takovou ideu jsem měl před dvěma lety (viz. foto) a nakonec to dopadlo, tak že mi dole stála nahnilá zabordelená voda, která pro je pro kořeny akorát horší než lepší že jo. Tak bych ti aspoň doporučil udělat ve dně květníku výpusť a občas to řádně prolejt, tak aby si spodní "rezervoár" dokázal propláchnout od odstáté vody. Jinak bych dno vysypal keramzitem místo písku. Uvidíš, třeba uspěješ mnohem líp, držím palce
Problémy s fórem? Nebo potřebujete jenom upravit své téma? Kdyby cokoliv pošlete -> PM <-
Ahoj Forkk, myslim ze by Ti mohol pomoct tento a tento thread. Ja mam tiez uz nachystane 20 l kyble s knotmi na automaty, uz len nech sa pocasie umudri pretoze toto je hroza. Tak nech sa dari , Bast.
Tyhle thready byly na začátku mého pokusu - jen jsem se to snažil udělat tak, aby to bylo vhodné i na strom - bez zbytečně nošeného materiálu nahoru atp. - navíc mi jde o vykrytí jen opravdu velkých pařáků, strom je dobře dostupný a tak častější návštěva není moc problém..., ale i tak díky