Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hale třeba dvou záleží nq tom jak dlouho jí budeš svítit růstová fáze může být dost dost dlouhá říká se že až 10let . Ale když ta kytka bude větší tak už ta 70W neprosvítí až na nejspodnější větve. Ale prostě ta kytka může bejt fakt velká......
Chlapce.. jestli uz poridis 150W vybojku tak mysli i na to, že budeš muset vychytat chlazení, ja si myslel, že to nebude problém, nakonec me nejvic trapilo teplo. Kýti se mi zkrucovali atd... Věř mi ja svoji skřín předělával asi 4x než jsem ji dochytal (kvuli problémum jsem nemohl dale pokracovat).. Jo a pod 70W se da pekne pestovat.. PŘ: g_man, pakor atd..