Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím G
Keďže sa môj prví indoor už pomaly blíži a ja si nemôžem dovoliť akýkoľvek závan ganji v dome, tak som sa chcel spýtať akú majú pacháče účinnosť (napríklad v percentách)?
Viem, že to záleží hlavne od odrody, tak pri nejakej priemernej odrode by to nemuselo byť až tak zlé... Každopádne mi popíšte typ pacháču a vašu spokojnosť.
Na záver by som chcel ešte ukázať pacháč, ktorý by bol pre moje mikro asi najvhodnejší ---->AHA
Má to 100% účinnost pokud použiješ vhodný ventilátor a vhodný pacháč,a pokud máš dobře provedené spoje potrubí..
K tomu tvému filtru,nevím jestli seženeš nějaký vent. který má průtok kolem 75m3/h
Jen si nejsem jistý tou životností jak udávají 24 měsíců...mě se teď stalo že už 3tí kolo (cca 6 měsíců) trochu smradlavější runda a pacháč už vůbec nefuguje
Původní příspěvek od Konec K tomu tvému filtru,nevím jestli seženeš nějaký vent. který má průtok kolem 75m3/h
Plánujem použiť tento ventilátor... Myslím, že je dosť slabý na to, aby ho statický tlak v boxe pridusil minimálne na tých 75m3. A keď by bol aj tak príliš silný, no tak ho pridusím na konci potrubia nejakou handrou alebo tak..
hele udělal bych to tak jako říká kolega s tím větším filtrem.
Bude to určitě lepší.
nevím jak moc dlouhé chceš používat potrubí atd..,ale když ti přes to bude procházet vzduch jak tam píšou 190m3 tak se může stát že to nebude dobře filtrovat(nebude plnit účel)
Ono je vždy lepší použít filtr větší než ventilátor a né naopak
Hoj, ja mam industry edition 160mm 480m3, saje pres nej vetrak s odtahem 500m3 uz cca rok pul skoro nepretrzite a stale neni citit. Vyrobce udava 18měs., tomu sem nechtel verit ale v praxi jsem si overil, ze u me to funguje jeste dele. myslim ze za tu cenu super.
nejste nekdo alergicky na pyly? zabrani ten filc na pachaci aby se pyly dostali ven z boxu? mam alergickou pritelkyni a ma prvni sklizen ji nedelala dobre.mel jsem home made filtr,pach byl v pohode ale ty pyly to je pruser
mel jsem tam tam aktivni uhli z akvaristiky,ted jsem si koupil z growshopu ale zatim to nemam dodelane.nicmene jsem pres ten filtr mel jen puncochu.a nerekl bych ze by to uhli melo brat i pyly?
Původní příspěvek od yabasta mel jsem tam tam aktivni uhli z akvaristiky,ted jsem si koupil z growshopu ale zatim to nemam dodelane.nicmene jsem pres ten filtr mel jen puncochu.a nerekl bych ze by to uhli melo brat i pyly?
mas pravdu sry, chce to jemnej filtr ale podle me bys ho musel menit dost casto. jedine zkusit dat na vydech pylovej filtr z auta, otazka je kolik to pusti vzduchu