Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím všechny Growers loni jsem poprvé zkusil pár kousků autoflowering kytek, poučil se z chyb a letos se pořádně připravil na další sezónu, postavil jsem foliáček 110x170x160 (šxdxv), ve kterém budou jen automatky.
Osazenstvo:
1 x Amnesia haze automatic (RQS)
1 x Vertigo ( Pradise seeds)
1 x Deimos ( Buddha seeds)
1 x Blueberry auto ( F.O.T.R. seeds)
kytky budou ve velkých květináčích a kýblech, myslím že je to něco kolem 20 litrů, nevím....ale co jsem koukal po fóru tak mi to připadalo že čím větší nádoba tím větší kytka, příjde mi to na out i celkem logický, 11l květináč jak tady spousta lidí píše že stačí, mi příjde málo.
Substrát: jako základ domácí kompost, cca 70 %, k němu u amnesie obyč hlína ze záhonu, trocha písku, dolomit. vápenec a trocha hoštického guana. U ostatnch to samé ale místo hlíny je tam substrát na pelargonie a netopíří guano.
Hnojení: namíchané guano přímo v substrátu + na květ asi top max a bio bloom.
Amnesia haze je nyní 2. den v růstu a ostatní šli včera do hlíny.
Tak asi po čtyřech dnech konečně vyklíčily alespoň 2 blueberry z 5, dále jsem včera dal klíčit ještě jednu Amnesia haze a dneska už je prasklá a i když je to asi zbytečné, posílám fotku třídenní Amnesia haze ať je tu aspoň něco
Další up konečně se trošku zlepšilo počasí a kytky valej
Amnesia haze - 17 dní
Vertigo - 14 dní
Deimos - 14 dní
Blueberry - 10 dní
Foceno mobilem takže trochu horší kvalita.
Tak jsem tu zas kytičkám se daří dobře, jen s Amnesií mám menší problém, listy prvního patra mi začaly od středu hnědnout, jsou tam úplně mrtvý místa, nevíte někdo co by to mohlo být? Fotky sem ještě během dneška pošlu
Jinak posílám další fotky kytiček:
Amnesia 23 dní
Blueberry 16 dní
Deimos 20 dní
Vertigo 20 dní
hnojek má zatím minumum, jen pár granulek guana, a přelitá bejt taky nemůže...jo u nás taky nic moc, furt přeháňky, posledních pár dní střídavě oblačno, předtím skoro bez sluníčka, už by se to mohlo zlomit :/ naštěstí takhle vypadá jen ten jeden list a ostatní jsou v poho tak to snad nic nebude a moc jí to nezbrzdí