Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím sousedé,po trošku větší pauze jsem zpět,jak jsem již v minulém kole zmiňoval,vracím se opět k vodě,ale přesto si ještě zajedu hlínu a zkusím porovnat výsledný produkt stejné genetiky
Okusím si tak nová hnojiva se kterými nemám doposud zkušenost,ale kdo se bojí nesmí do lesa
Takhle bychom se totiž nikam nedostali.
Vracím se opět ke své nejmilejší libůstce a to jest DutchDragon,ale i zde se ukáže něco nového,tak jsem sám zvědav
Pojď mě na to,muheee
Místo vajec jsem si vykoledoval toto,přeji hezké svátky
Tak tady si jen tak na test okusím hlínu s hnojivy Advanced Nutrients,jeden můj známy si je nemůže vynáchvalit,hlavně aditivum Big Bud prý dělá divy,no jsem zvědav,ale však samy dobře víme,že to může být jen zase reklamní tah,hi hi
POSÁDKA
4X DutchDragon (PS-řezy od člena G)
2X Nebula (PS-řezy od člena G)
VÝSTROJ
Prostor: 1m X 1m X 2m ( HomeBox L-bílý)
Osvětlení: PowerPlant 400W HPS
Metoda: Hlína (Lightmix)
Hnojiva: Advanced Nutrinets -kompletní sada asi 9 složek.
Voda: ze Studánky nemusí se upravovat PH,je stabilní 5,8-6,0
Výstroj: Ufon 125-365m3/h,Filtr 240m3/h,2x větráky klipsny,Zvlhčovač vzduchu 5L s regulací,Dálkový teploměr/vlhkoměr do hlavní stanice, PH a EC od Essential
No mňamka ,už se moc těším,konečně to doma teče
Opět má vodička,mám v plánu zde zaplnit co nejvíce prostor,ale to budu mít co dělat,ovšem k nápomoci zde zítra připojím ještě 2 phena na test a budu je sledovat Ovšem velikonoční zajíc mi neposkytnul dost hlíny takže,musí vydržet do zítřka
Zde si také okusím již zmiňovaná nová hnojiva Metrop,alespoň tedy pro mě,nemám s nimi také zkušenosti,ale to nevadí
POSÁDKA
NFT
2X DutchDragon (PS-řezy od člena G)
2x Nebula (PS-řezy od člena G)
1x Carnival (řezy od člena G)
1x BTB (řezy od člena G)
HLÍNA
1X AK-47 pheno 3
1X AK-47 pheno 10
Ty bohužel dosadím zítra a možná k nim dohodím jen něco do počtu,jelikož tento stan mám větší
VÝSTROJ
Prostor: 1,2m X 1,2m X 2m ( HomeBox XL-bílý)
Osvětlení: PowerPlant 400W HPS
Metoda: NFT & HLÍNA (Lightmix)
Hnojiva: Kompletní sestava METROP
Voda: ze Studánky nemusí se upravovat PH,je stabilní 5,8-6,0
Výstroj: Ufon 125-365m3/h,Filtr 240m3/h,1x větrák klipsna,1x větrák velký stojanový,okysličování vody,Dálkový teploměr/vlhkoměr do hlavní stanice, PH a EC od Essential
paráda, tohle jsou podle mě v téhle době nejinteligentnejsi tready, kde se porovnává. navíc se ted chystam taky na nebulu a ak47, takze budu sledovat
Metropy uz jedu dva roky a muzu jenom doporucit. taky sem testoval: metrop vs bcuzz;metrop vs ah, no a metropy jasne vyhrali , sisky byli znatelne vic prorostlý. sice cena metropu je 2x vyssi ale zase toho 4x míň spotrebujes.
at to roste.
V boxu s hlínou jsem dnes ještě přihodil 3 kamarádky,ať tam jsou všichni ve stejné řadě,takže tady končím s 9 květníky,dohodil jsem ještě Carnival,DutchDragon,Nebula :p
Takže tak mohu porovnat ještě další model mezi hydrem a hlínou
BOX 2
Takže tady jak jsem slíbil jsem dosadil na test 2 phena AK-47(3) AK-47(10),budu je sledovat.Ovšem jsou jaksi nemocné,ale snad se jim u mě bude líbit a nějak to rozdýchají
No tady se mi to začíná líbit,jelikož zkouším pro mě nové hnojiva,jsem nad míru spokojen,tohle AH nedokázali
Na první týden jsem udělal jen koncentraci kořenového stimulátoru,který jsem dnes vyměnil za nálev,který už v sobě nese vše->MR1,Root,CAL.
Ale co chci říci,já nikdy kostky nenechávám bokem prokořenovat,ale na přímo jdou do kostek a první 2 dny čerpadlo jen po pár hodinách,jinak ručně z vrchu kostky,aby bylo zavlaženo vše.
No a za 6 dní mám prorostlé parádně kostky včetně netkané textílie
To co zbylo v nálevu mě taky překvapilo,žádné mastné oko,vše TOP.Jen na dně byla krystalická usazenina,takže cleaning a jde se na novo
Teploty:
Den: 28,3C°/81% vlhkost
Noc: 20,6C°/93% vlhkost
Nálev:
PH: 5,8 EC: 1,1
Tento týden teprve očekávám,že to začne pořádně růst,jinak co se týče AK-47, tak pheno 3si vede v pohodě,ale 10 nějak pokulhává
Nechci to zakřiknout,ale jestli nebudu muset vypisovat parte
Ale snad ne
Jinak zítra nás možná čeká ještě vzácná návštěva,jelikož mám tentokrát větší stan,je zapotřebí ho zaplnit,takže nějaká specialitka
Takže jak jsem již včera sliboval že očekávám vzácnou návštěvu,tak je již doma
Jsem nesmírně spokojen,jelikož mě matkář mile překvapil,vytáhl svou novou selekci,kterou jsem měl možnost vidět v zápřahu a bylo to opravdu TOP !!! Hlavně Vdova.
A jako perličku jsem dostal ještě mojí ikonku KILL BILL no.1
Jo on ví co mám rád,muhee
Takže dosazeno:
LA CANNALOPE - ( D.N.A Genetics )
WHITE WIDOW - ( CBD Seeds )
KILL BILL - ( rhez dog )
Co se týče Vdovy tak na ní matkář sundal kolem 230g na kytce,bylo jich 5 na 1,5mx1,5m pod 2x600w. V životě jsem neviděl větší hroudy
Jelikož byla vdova o mnoho napřed do výšky,proběhl větší záštip abych vše srovnal do jedné roviny,následně jsem ho hned dal do RW zakořenit(clonex).
Jinak bych chtěl dát díky GROWER týmu,hledal jsem se dole a najednou nad čárou,tímto jde sranda stranou a jde se tvrdě makat.
Tak tady se to taky slušně hýbe,jsem moc rád,snad tohle duo kolečko dopadne dobře
Dával jsem šanci na záchranu Ak-47 ph10 a docela se zachránil,takže vše rozdýchal V porovnání mezi phenem 3 a 10 se mi zdá,že 3 bude spíše takový tahoun a hlavně je to trojlístek takže kdo ví co z toho vyleze,obě AK jsem neštípal jelikož chci zjistit jak se zachová každé pheno
Jinak zbytek boxu zaštíplej a proběhlo nějaké ohýbání dráty a další bude
V NFT se METROP moc dobře osvědčil,za celý týden jsem neupravoval nijak nálev a hodnoty v pohodě,u AH jsem to musel hodně hlídat,to lítalo jak si chtělo
Ještě mají trošku co dlabat,takže tak ve středu měním nálev
Takže dneska měněna nádrž,už měli jen něco málo na pití,takže proběhla očista nádrže a znovu napustit 20L připraveného nálevu (MR1/ROOT/CALL)
Nálev:
PH: 5,8 EC: 1,1
Kořeny jsou TOP bíle,je vidět,že Metrop ví co dělá,ale nechci to zakřiknout
Docela mě zaujalo to,že veškerá kořenová soustava srostla do jednoho vousu Takovej Yoda vous Ovšem koberec je krásně,jen na konci se asi vše sbíhá do jednoho pramínku Při přepnutí,ale počítám s tím,že stejně přelezou bokem
Čest zahradníci přicházím s Up z Boxu 1.
Dneska jsem přepnul na květ,teď už holky spinkají
Celkem pěkně se to zaplnilo,nechci tam mít zase Boubínský prales,ale vše pod kontrolou Ani jednu holčinu jsem zde nijak neohýbal,mají svou vlastní tvorbu,jen proběhl záštip na všech holčinách.
A je zde krásně vidět,že řezy jsou od kvalitního místního G matkáře,vše krásně v rovině,jedna jak druhá
Taky asi i v Advanced Nutrinets vědí co dělají,je vidět že si mlaskají
Jinak v porovnání mezi NFT a zde hlínou je znatelně vidět,že hlína má náskok,ale to je důsledkem toho,že v NFT bylo zapotřebí,aby se prokořenily řezy do velkých RW kostek a posléze na netkanou tex.
Takže i dnes s UP z Boxu 2,kde sídlí NFT spolu s hlínou
Nakonec při dnešním pohledu na holčiny jsem usoudil,že to přepnu taky,výšku na to mají a rozvětvené jsou taky pěkně,jen asi povolím trochu dráty v NFT,aby se dorovnali do ostatních v hlíně,které mají výškový náskok.
Zatím Metrop bez problémů,spíš jen spokojenost,jestli tohle dopadne dobře,tak přesedlávám na Metrop do budoucna
Za 3 dny se zvedlo jen EC o 0,2 jinak PH stabilní,tohle žeru :p
Co se týče ostatních modelů,tak vše běží jak má.
Phena samopalů 3 a 10 se 100% uzdravili a jsou nádherné bez známek nemoci a poškození,jako vypadali na začátku
Tak snad se tam bude na co koukat po přepnutí,největší obavy mi tam dělá BTB,je to strašnej tahoun,takže ho drátuji všemi směry
Uspořádání v NFT:
Vzadu dvojice - Nebula -> (Paradise Seeds)
Střed dvojice - DutchDragon -> (Paradise Seeds)
Přední vlevo - Carnival -> (Ministry of Cannabis)
Přední vpravo - BTB -> Beyond the Brain - (MandalaSeeds)