Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Eště nevím co přesně a kde přesně, nicméně, nějácí jedinci už sou jistý...
GrowSho seeds
Cream Caramel auto
NL auto
Auto Jack
Pandora Pardise seeds
levander auto CBD Seeds
Vše FEMINIZVAN0
no a pak si taky vyselektim Homegrown Purple sam REGULAR pojede ve skleniku ve folijovniku a na nekolika mistech ve volne prirode je to čistě out model a tak musim mit odlišný podmínky... více stanovišt je jako nikolik kol IN...
Zatim se vytahuje pod zařivkou....
Bohužel původně to byla houbárna ale teť tam trápím ty chudinky budu s tím muset něco udělat, asi nějáký pc větroně.... čekal sem že touhle dobou už budou ve foliovníku.
Kolen 20 sem je klicil a ven pudou jakmile to pocasi dovoli. A este budu klicit spoustu aura a taky budou nejaky klony kalli bubba suoer skunk a white russian a nozba nehaja vanilkiva haze
Kolen 20 sem je klicil a ven pudou jakmile to pocasi dovoli. A este budu klicit spoustu aura a taky budou nejaky klony kalli bubba suoer skunk a white russian a nozba nehaja vanilkiva haze
Sortiment mas pestry, ja klicim semena co som dostal od kamarata, cize no name. Ked to trochu povyrastie, odoberiem klony na zistenie pohlavia, samcov vyradim, klonovane nakvitnute samice necham dozriet v skrini a ostatne sa chystam vysadit von, aspon na 3-5 roznych stanovist aby som zistil kde sa im bude najviac pacit. Mozno necham nejaku matku v skrini a budem este odoberat klony a potom tiez s nimi von, sice pozdejsie ale co ak. Robim to prvy krat, takze sa chcem na tom hlavne priucit, mozno skusim vonku aj nejaky scrog a ak sa zadari, na buduci rok kupim nejake znackove semena a idem na ostro. Pestu zdar.
Původní příspěvek od Astronaut Hm mas recht s tima vetrakam sundan jim dvirka a poslu na ne stolni vetrak snad mi to moc nesrazi teplotu.. Uz tak za moc nestoji...
Já bych to bejt tebou hlavně přesadil a utopil ty vytažený stonky.
Good luck.
Tak purply sem preradil je jich uz jen 8 1 byl extra chcipak tak sel do hnoje.
jinak tady nejaky fotky mno... je tam v tech malejch bylejch 8x Hgp(homegrovn purple) a v tech vetsich zleva 1 kalli bubba od seriouse dale vanila haze cbd seeds a super skunk sensi seeds