Hlava
Mad Head
|
citace: |
Původní příspěvek od EDA45
Ten nějakej plech je embosovaný hliníkový plech,tkzvaný stucco odrazový plech,ze kterého byl postaven první ts z čouhající výbojkou..,ze kterýho jsou komerční hobby stínítka,i první verze waveflectoru,atd,atd..což xpapoušek nijak nerozporuje,ani tu cenu,za kterou se to dá koupit..
Se zbytkem tabule fakt netřeba plýtvat na nábytek,mě nic nezbylo,mám to fakt nad co pověsit..
No a pokud se pár lidí domluví a koupí si tuhle tabuli,tak jim z toho taky nic nezbyde..No jestli bys nebyl schopnej vyrobit obyč. stínítko homemade co by neklempíř,tak bys byl prostě neschopnej..,já nejsem nijak zvlášť manuálně zručnej,ale nůžky na plech,gumová palička,ostrá hrana,pár šroubků a šroubovák a i ten největší blb tuhle "fušku" musí zvládnout..Ale to je přece každýho věc,někdo kupuje,někdo dělá homemade..
A právě pod tímhle plechem jsou tu k vidění super výsledky,ano,i pod tímhle obyčejným stucco plechem- udávaná odrazivost jestli se nepletu 86%,viz hobby stínidla,viz waveflector apod...
|
Ale co blbnete , domluvte se s EDA45 on ja celkem zručnej , se zbytek plechu to si taky poradí , EDA vyrabi nejlepši stínitka , napiš jemu .
Jo to neni a wing , kdyžtak tady , http://grower.cz/forum/showthread....&threadid=51491
čau Hlava
|