Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
http://www.ledfuture.cz/www-leduspo...panel-LFGR-600W
Tak jsem se koukal na tudle stranku a chtel bych konecne vedet jednoduchou odpoved je mozny aby temhle panel dokazal jak popisuji nahradit moji vybojku sodik 600W pisou tam ze to nahrazuje 1800-3000w vybojku podle mych znsmych z growshopu je to nesmysl lepsi jsou sodik vybojky jsou z nich lepsi kytky nez pod led panelem napiste prosim jak to je abych vedel jestli ma cenu vrazet do tohoto panelu penize diky za odpovedi
Jo to se tady řeši nějakou chvili ale dle mého názoru 600W LED nahradí 600W Sodík , roste to pod tim super , kvete celkem dobře , ted sem videl pod ledkou vcelku pěkný pálky tak sem na to zvědav , kolik toho asi bude , pravě rozjiždim finalní test LEDek , tak uvidíme , čau Hlava
A druha vec kdyz jsem jsi spocital za ten panel stoji kolem 25000kč a vydrzi deset let tak za 10 let dam tak za vybojky 13000kč a vynos jsem koukal docela stejnej diky za odkazy