Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj takže chci představit svůj další naplánovanej pěst který začně až dokončím ten současný.
Rozhodla jsem se zkusit kokos, chci se vyhnout plísním a sviluškám s kterýma mám už dlouho problémy a nejspíš si je nosím domů v hlíně.
Hnojiva: na růst jsem si vybrala B´Cuzz - Coco A + B (bohužel jsem nucená vybírat podle ceny) nemůžu si dovolit plejtvat drahá hnojiva na micro, a na květ mám vybráno HESI COCO
semínka pojedu vlastní a to samonakvétací křížence Red Dwarfa a Super Criticalu AF (chci vyzkoušet co z nich bude a jestli vůbec něco bude) + jsem si ted vybrala levná semínka od Fair Seeds a to Auto Jacka
Jak je již vidět z názvu pojedu v malých květináčcích, chci zkusit omezit výšku velikostí květníčků takže pojedu v cca 200ml květníčcích, jen test jak to v tom poroste
Lampy stále to samé 2x 36w úsporky (2 na růst a 2 na květ)
Všechny rady vítané.....
Není větší poezie bez rýmů a strof, než když přátelé trávu kouří a rozumí si beze slov.
Tak som zvedavý, ako sa ti to podarí, pretože ja chcem tiež dať malé kvetináče aby mi to moc nepovyrástlo. Určite budem sledovať a nech sa to podarí K+
Já mimča nezalévám hnojkama vůbec. Platí zlaté pravidlo spíše méně, než to přehnat. A kvůli riziku, že se mohou spálit (kvůli možnému předhnojenému substátu protože nikdo neví) radši nehnojím vůbec. Stejně se to hnojení na ničem pozitivně neprojeví. Začínám hnojit podle substrátu po týdnu až 14 dnech. GL
- Catha Edulis neboli Kát. Informace - PM -
↕ - UFO LED 180W kus 800,- - PM -
Ahoj. Taky ted ficim kokos ale hnojim Jungle in da box. Podle me je 0,75 ml v poho. Kokos neni hlina takze je bez jakychkoli vitaminu:-)
Hlavne si drz PH kolem 6, to je dulezitejsi si myslim...Rasty
EDIT: Nezapomeň, že je to prakticky hydro, takže musíš přesně dodržovat pH každé zálivky, jak jednou uletíš tak to bude mít fatální následky... není to jako hlína kde se určitým způsobem po nějakou dobu drží stabilní pH ať tam liješ vodu s neupraveným pH. Tohle bych rozhodně sledoval, pokud nemáš pH metr tak určitě kup, případně v nouzi pH kapičky.
mám papírky a kapky PH metr si momentálně nemůžu dovolit ale taky na něj dojde, jinak jak říká rasty v kokosu nejsou žádná hnojiva takže musím hnojit od začátku
však je tu napsané, že až dojedu ten předchozí pěst a ještě scháním 2X 85w CFL kdyby měl někdo zájem vyměním za ně 200w cfl red inzerát je na growbazar.cz
Není větší poezie bez rýmů a strof, než když přátelé trávu kouří a rozumí si beze slov.