Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj groweři, cca 14 dní zpátky jsem se rozhodl udělat si něakou "zahrádku" i přes zimu, neb mi to pečování o rostlinky chybí. Co se týče pěstování indoor, budu pěstovat poprvé a rád uvítám všechny Vaše rady, protože ikdyž jsem se toho hodně načetl a outdoor napěstoval tak můžu dělat chyby.
Jako můj pěstební prostor jsem si vybral teplou komoru ve sklepě, kde byla vlhkost při svícení cca 35% a teplota okolo 21 stupňů.
Musel jsem tedy udělat něaké to opatření nejdříve ohledně teploty, což jsem vyřešil zateplením skelnou vatou. Nyní jsem na 29 stupních při svícení (tma-20).
Na růstové fázi budu svítit 250W výbojkou na květ poté 400W a na závěr 600W na zrání.
Odtah zatím neřeším je zde poněkuď dobrá cirkulace vzduchu pomocí pasivního přítahu, taktéž je řešen i odtah
Po 10 dnech growu jsem také vyřešil vlhkost zvlčovačkou a nyní jsem na 80%.
Co se týče odfuků nevím zda je mám řešit teď při výšce rostlin cca 7cm, vypadají zatím celkem spokojeně každopádně později se na ofuky určitě dostane.
Celá tato "komora" je oblepena bílou odrazovou fólií.
To je tedy asi vše co se týče prostoru a teď k samotným květinkám.
Pro první pěstování jsem si z místního growshou koupil 7x AK47&Northern light od fair Feeds a 3x Blueberry od Dutch p.
Budu tedy pěstovat ze semen v 10x 6,5 l květináčích se substrátem Biobizz allmix.
v Growshopu mi bylo řečeno že s Allmixem už hnojiva na růst nebudu muset řešit a proto jsem si nakoupil pouze kořenáč, který budu aplikovat při každé zálivce do přepnutí na periodu 12/12 a hnojiva na květ Power to bloom (neznámá firma)- je to takový tyrkysový prášek a Monster bloom od Grotexu. Na závěr mám připravený jahodový flush od Grotex, který ještě nevím zda použiju, kvůli lahodné genetice rostlin.
Semínka vyklíčili bez problémů a nyní rostiny rostou 11 dnem, a vypadají zdravě a velmi živě. Vyživuji je vodou ze studny PH s kořenáčem se pohybuje kolem 6,5. Teplota v boxu je den-29 noc-20 a vlhkost držím na 80%.
To je tedy asi vše o mém growu, budu rád za všechny rady a připomínky Fotky budu uploadovat postupně.
Co se týče semen tak nevidím jediný důvod proč by měly hermit :-)
Dřív bych se možná toho hermení bál , ale řekl bych , že dneska je to natolik vychytané že to bude bez roblému.Dyt je i tady na groweru pár lidí co prodává řezy z feminizovanejch matek(nemluvě o těch co amj matky z fe. smen pro jen pro sebe) a vše ok (kamarád bral 6 criticalu + z feminizovane matky a ani jeden hermátor) Sám jsem měl skamarádem poslední 2 outy na políčku feminizivaý seeds a vše ok.
Lidi prosím vás , buť ty seriály dodělejte do konce a nebo požádejte admina o smazání !
ahoj ..tu teplotu máš schválně na 29? příjde mi to hrozně moc na 250W co budeš dělat až tam budeš mít 600W ? jinak to máš připravene pěkně si myslím a je vidět že víš co a jak.
Původní příspěvek od tuffgong1 zdar
určitě budu sledovat...
Dřív bych se možná toho hermení bál , ale řekl bych , že dneska je to natolik vychytané že to bude bez roblému.Dyt je i tady na groweru pár lidí co prodává řezy z feminizovanejch matek(nemluvě o těch co amj matky z fe. smen pro jen pro sebe) a vše ok (kamarád bral 6 criticalu + z feminizovane matky a ani jeden hermátor) Sám jsem měl skamarádem poslední 2 outy na políčku feminizivaý seeds a vše ok.
ano, mluvím o DP, schválně, jestli najdeš thread, kde to někdo pěstoval a nezhermily
..BB od DP je samozřejmě skvělá genetika, ale asi neumí feminizovat, to ti řekne skoro každej...
a k těm fem. matkám,...proč ne? když uděláš pořádnou selekci, tak jistě předělaný kluky odhalíš a zfeminizovaná holka je dle mého názoru pořád holka
[QUOTE]Původní příspěvek od tuffgong1 zdar
určitě budu sledovat...
Dřív bych se možná toho hermení bál , ale řekl bych , že dneska je to natolik vychytané že to bude bez roblému.Dyt je i tady na groweru pár lidí co prodává řezy z feminizovanejch matek(nemluvě o těch co amj matky z fe. smen pro jen pro sebe) a vše ok (kamarád bral 6 criticalu + z feminizovane matky a ani jeden hermátor) Sám jsem měl skamarádem poslední 2 outy na políčku feminizivaý seeds a vše ok. [/QUO
Taky sem mel problém u euforie...bylo tam pár kvetu ale to mohla být taky moje chyba..
Tak to se omlouvám ...
Neřikám že tu mm prolezlé vše , ale jne že jsem to v poslední době u nikoho neviděl. V tom co sme pěstil z fem semen ( dohromady 4 seedbanky a něco kolem 6 modelů) Taky nic...
Na letošní jaro sme s kamardem koupili Frisian Dew tak doufám že to bude ok.
Ale stejně si myslím , že to nezhermí ne proto že bych k tomu měl nějaký adekvátní důvod , ale proto že to bude dávat positivní vibrace Takže Evele držim palce a věřim tomu že to bude ok :-)
Lidi prosím vás , buť ty seriály dodělejte do konce a nebo požádejte admina o smazání !
Ve sklípku jsem provedl jistá opatření proti prachu, takže jsem si to trošku zvelebil
Holkám se pořád daří, jsou menšího keříčkového vzrůstu, mezipatra cca půl cm od sebe, některé jsou už široké jako květináče.
Hnojím stále pouze kořenáčem ve vodě ze studny s celkovým obsahem PH kolem 6 - 6,5. Teplotu udržuji na 29 stupních, včera jsem zaznamenal 30. A vlhkost je na 70% v průměru Den/Noc.
RADA: Myslíte že má význam, přínos když rostilnkám koupím něakou tu hnojku na růst, když rostou v allmixu? Popřípadě, které růstové hnojivo by jste i doporučili
Já sem jel v plagron grow mixu (čož je neco podobnýho)a rustové hnojivo sem nepoužil zatím vubec.Kytky ho na pohled nepotrebovaly...zalezi kolik dni pujdeš rust a jakou odrodu mas.Kazdopadne je dobrý ho mat v zaloze.Osvedcil se mi Fish mix i bio grow od bio bizz...sleduj farbu listu.Jestli zacnou blednout tak to prolij i rustovym hnojivem(0,5 ml na l staci) ..Pozor ale na presoleni.Mensi kytky toho snesou min... http://grower.cz/forum/showthread.p...568#post1064568
Tohle vsechno bez rustovyho hnojiva...