Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím vás tu všechny,rád bych se podělil o fotky mých slečen.
Jde o rostliny Superskunk od sensi,selektovány místním členem.(celkem9řezů)
Jinak setup je asi takový,darkstreet120
600w-rust-philipsgreenpower
-kvet-osramvialox
odtah,420mprimaklima
pasivni pritah,přidělal jsem díry pro lepší cirkulaci
B.A.C Organic PK Booster
Tento B.A.C PK Booster je produktem s prověřenými
výsledky v profesionálním holandském zemědělství a
zahrádkářství. Tento PK Booster zaručí intenzivní tvorbu
cukrů ve vašich květinách. Díky tomu se výrazně zvýší
kvalita. Navíc je zde kladný účinek na chuť a vůni. Protože je
B.A.C PK Booster speciálně vyvinut pro potřeby vašich
rostlin, nenaruší jejich přírodní rovnováhu. Tento „posilovač“
je obohacen o vysoce kvalitní organické stopové prvky, které
plní jedinou úlohu: maximální možná úroda co do kvality,
chuti a vůně.
bac je cista organika která je dokonalá při kombinaci bio minerálů či samotné organiky.. výnos chuť. pokaď pěstuješ pro svou vlastní spotřebu, nejlepší volba.
hezky kyti ph drz kolem 6 pres 6,2 bych nechodil a pod 5,9 asi taky me... jinak kak pise kolega ten peipravek rozhodne neni dasi top max... maj eate pripravek proti nemocem a skud um nebo neco podobmyho a to ke taky pecka..
Je 30tý den,14tý den květový...Holky mi přerostly jako krávy.Nezbývá nic jiného než postupné prostříhání.Hodnoty zálivky se nijak nezměnily.Jen trochu teplota se zvedla na těch 28°C vlhkost stále stejná.Pomalu to začíná nakvétat.Myslím si,že díky přítahovým rourám se přestup do květové fáze prodloužil..
Omlouvám se za fotografie..Nenaučil jsem se ještě pořádně s fouťákem
Fotky jsou z neděle
Naposledy upravil naturalista 01-01-2013 v 22:46 PM
ohýbej ohýbej ohýbej! je fakt ze na většinovou indicu se fakt vytáhnou ale tohle bys tam měl vejít, tak tak ale vejde se to.... určitě si hlídej to PH jinak ti v květu nebudou moc papat a budeš mít řídký pálky. dokud se nezačnou formovat dlouhý salámy tak ohýbej jak divej a podhol spodky eště tak tejden porostou, pak už by to měla bejt zas pohodička ale hlídej to PH. pak to žloutne páč to nežere a palice moc nehoustnou k tomu si zasolíš substrát a srovnat a to už se pak hůř napravuje a je to na dýl tak ať si to neposereš. zatim máš náběch na dobrou sklizeň si myslim.
Ahoj pane,
děkuji za tvé rady,hlavně okolo toho ph.Bohužel zatím nevlastním phmetra,měřím akvarijním testem.Není moc přesný ale lepší než nic.
Jak říkáš holky mi začaly trochu žloutnout.Snížoval jsem ph ale zdá se mi,že moc.Bylo mi dnes kolegou řečeno,že jsem vůl.A udělal jsem chybu v tom,že jsem neměřil ph roztoku s hnojivem ale jen vody.A hnojivo mi ph ještě snížilo.. Dnes jsem měřil výtok.Lil jsem ph 7,vyteklo mi nějakých 6.2-6.5 tak nevím.Jinak jsem zalil čistou vodou ph 6.8.Zitra mám v plánu dát fishmixa a bloom ec těch 1.4.Hnojil jsem naposledy v v neděli...Snad se to srovná.Dám určitě vědít.Zítra udělám nějakou fotku,aktuální..No a myslím si,že ohýbat nebude ani potřeba.Mám problém,že jsou moc široké :-)ten druhý fenotyp je takový víc vytáhlý,nakonec mám jen 3kusy.Mno jsem zvědav...dík aloha