Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
asi blbej dotaz, ale na co by to mělo být připojené v boxu? většina lidí kontroluje teplotu odtahem/přítahem a vlhkost časovačem na zvlhčovačce. Jestli tomu rozumím dobře, tak se tahle věcička připojí na odtah a nastaví se max. přípustná teplota v boxu a ono jí to hlídá. Druhé spínání bysme měli tedy na vlhkost a při min. vlhkosti by se zapnula zvlhčovačka? takže ventilátor a zvlhčovačka budou zapojený přes tento regulátor ?
Pat&Mat: určitě myslíš tenhle úsek "Na výstupu dvě relé se spínacím kontaktem 250V/5A, jedno pro spínání topení (regulace teploty), druhé pro spínání např. ventilátoru (regulace vlhkosti)"
spínání topení: žádný v boxu nemám tak chci vědět, jestli se tam dá připojit odtah . .
jo hele to mne taky ne, s elektrikou mi pomaha kamarad ( videl jsem tady na Groweru par hruz a mam moc pekny byt na to aby shorel takze jsem radsi povolal posily) ,takze vecer na to s nim kouknu, pripadne budeme doufat ze se nam tady nekdo ozve...
mrknete zatim sem panove, to je pro nas myslim taky prinosne tema
to už je docela hardcore mě by stačilo něco co tady založil the real Jack na regulaci teploty a vlhkosti a pak nějaká mini rozvodna na ele. (proudový chránič, jističe a spínací relé)
Původní příspěvek od Pat&Mat jo hele to mne taky ne, s elektrikou mi pomaha kamarad ( videl jsem tady na Groweru par hruz a mam moc pekny byt na to aby shorel takze jsem radsi povolal posily) ,takze vecer na to s nim kouknu, pripadne budeme doufat ze se nam tady nekdo ozve...
mrknete zatim sem panove, to je pro nas myslim taky prinosne tema
pokud resime hracku od fljzara, lidi co jsem oslovil se k tomu moc nemeli... vetsinou si mne posilali navzajem sem a tam jak nekde na urade(vyuceny elektrikari takze tak easy to zase nebude) ... kdyz jsem se nastval a oslovil "pana" inzenyra, zjistil jsem ze s cidli a vsim kolem co mi potrebujeme te ta hracka od flajzara vyjde taky na peknych par koliku...
(stavebnice 1.000,- + kazdy cidlo minimalne 1.200,- + prace tak tu petikouly bych mu za to dal urcite + ranec casu kolem s nastavenim, ladenim atd...)
ja resim problem na moji skrin s rozmery 160 x 51 x 48 a skrin je v byte... tzn relativne stala okolni teplota kolem skrine... tudiz tohle by pro me byl vcelku luxus... nakonec to vypada, ze to vyresime podle puvodniho planu tzn. dva trubkovy axialni ventilatory pripojeny na dve rele a zvlhcovac na casovacich hodinach.... to cely i s vetraky te vyjde tak na cca 2000,- Kč a fungovat to bude taky...
jako jo ale bacha na to, malej prostor urcite nepodcenovat... ja uz musel vratit PC vetraky a relecka protoze by to chudaci nezvladli... jinak to tu muzes zavrit rekl bych...
já na ten prostor 75x75x160 mám TT125 + jeden PC větrák na odtah od stínítka a jeden klipsňák na ofuk, dneska zkusim ten PC větrák otočit aby jakoby foukal na výbojku místo toho aby on ní odtahoval a porovnám teploty
a zejtra už budu klepat řízečky