Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim ,to by mě zajímalo co dělám špatně když podle faq by se mi mělo dole u odpovědi nebo zakladajiciho tématu ukázat kolonka připojit fotky a nic je tu maximálně přidat popisa ,notifikace emailem tak nvm už sem si stim lámal hlavu na začatku sezony a ted' sem uplně na stejnym levlu mohli byste mi pls řict co děla špatně sem asi opožděnej nebo nvm když to každymu de, diky moc předem čus .
zdarec. Taky jsem mel problemy. Pan Hlava mi poradil abych si z netu stahnul program JPEG Resampler.tenhle program ti snizi velikost fotek a tyhle pak uz bez problemu a podle navodu jak ti psal DMG vlozis tady na grower. Me to taky podle FAQu neslo. Hold asi mame dobry fotaky se super rozlisenim "-))) Rasty