Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravíčko lidičky,
tak jsem tu zase s dalším kolem, tak doufám, že proběhne už bez problémů.
Box stejný-120*120*200*
Světlo- 4-kilo prvni tři týdny růstu, na poslední týdný růstu až do konce 6-tikoule plantastar
Odtah- ventilátor VK 125-365m3/hod. už zapojen do komínu.
Ofuk- 2x klipsňák.
Hnojky od GHE flora series- gro, bloom a micro. Jsou to zbytky tak je chci využít.
Osazenstvo po 14 dnech přesazeno do 11l květníků s light mixem.
ph držim kolem 6-ti, pH výtoku 6,2.
Teplota- den 24-27, noc 17-20 °c na štěstí hned na začátku jsem zjistil, že mi čidlo teploměru ukazuje o nějakých 8 stupňů míň než je reálná teplota, takže jsem tam měl třeba 27 a bylo tam 35 ..což si myslím, že mělo za následky tolik vyhozenejch řízků o kterých jsem sem ani nepsal a snažil se přijít na to čím to je ..tak snad to bylo tím. http://grower.cz/home/potw.php?a...&photoid=410873
vlhkost-60-70
Vše zatim vypadá dobře..jen jsem je trošku přehnojil tak jsem je vypláchl a pár zálivek dostanou jen čistou vodu.
Dnes jsou holky v 31 dnu na 18/6 a vysoký od 28-40 cm,ještě týden a přepnu,chci aby měli o kolo 80 cm.
Toď zatim vše.
Z leva 3x chronik,3x budha,3x interpol a 3x euforie.
Jsou to klony od místního člena..nevim jak moc se to vytahne po přepnutí,zase bych byl nerad kdyby to mělo hodně přes metr. Ví někdo jak moc se po přepnutí tyto vzory vytáhnou??
Tak to je paráda. Dík za info. Právě mě kytky nikdy po přepnutí moc nevyjedou a to tu někdo píše, že mu vyjedou třeba na trojnásobek, což se mě nikdy nestalo. Proto jsem to ještě nepřepnul..když nechám ještě týden tak budou mít nějakých 35-45 cm a kdyby po přepnutí narostly ještě 20-30 cm tak by to bylo fajn..jen horší když vylítnou o 60-70.
To bych to tam musel nějak nakroutit
nech pořádně vyplnit prostor a pak přepni ...přepnul bych na těch 45-50cm sestikoule toho prosviti dost . po přepnutí si myslím že vyjedou na těch 70-85cm coz je tak idealni
Tak dnes tu máme 34 den 18/6
Velikost rostlin - nejmenší interpol 32 cm, budha a chronik 39 cm a největší euforie 43 cm. Ještě 4-5 dní a přepnu. Teplota: 26 den, 19 noc. Vlhkost 70% v konci květu to bude asi největší problem.
To by to bylo aby něco nebylo. Na pár listech tyto skvrny, že by plíseň? Nebo vliv přehnojení? pH zálivky 6.0 a výtoku 6.2 což je paráda. Nějaké rady? Názory? Dík