Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » Sklízení za deště
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
galejda
Stálý Člen

Karma uživatele galejda - 0% Pěstitelská

Sklízení za deště Příspěvek č. 1

Ahoj všem chci se zeptat je to špatně pokud se sklidí kytky za deště ?
Někde sem četl že pryskyřice se částečně smeje ale nevim co je na tom pravdy.Každopádně kytí by pak šli do tepla pěkně oschnout a pak pověsit.

Old Post 12-10-2012 v 16:10 PM
galejda je offline   Profil uživatele galejda   Find more posts by galejda   Foto galerie člena galejda   Click here to Send galejda a Private Message   Add galejda to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
aresek
Stálý Člen

Karma uživatele aresek - 80% PěstitelskáKarma uživatele aresek - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

to by se ti pak smylo při každém dešti nicméně si myslím, že ti to akorát trošku dýl bude schnout,jinak vůůbec nic se nestane

Old Post 12-10-2012 v 16:15 PM
aresek je offline   Profil uživatele aresek   Find more posts by aresek   Foto galerie člena aresek   Click here to Send aresek a Private Message   Add aresek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
galejda
Stálý Člen

Karma uživatele galejda - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

ok díky za pozitivní odpověd

Old Post 12-10-2012 v 16:39 PM
galejda je offline   Profil uživatele galejda   Find more posts by galejda   Foto galerie člena galejda   Click here to Send galejda a Private Message   Add galejda to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fananek7
Stálý Člen

Karma uživatele fananek7 - 76% PěstitelskáKarma uživatele fananek7 - 76% PěstitelskáKarma uživatele fananek7 - 76% PěstitelskáKarma uživatele fananek7 - 76% PěstitelskáKarma uživatele fananek7 - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

Jo pryskyřici rozpouští alkohol a tuky,taky nějaké rozpouštědla.
Jinak spíše hrozí ryziko plísní,ale pokud to kvalitne prosuších tak je to v poho.

Fanánkův out 2010

Old Post 13-10-2012 v 23:58 PM
fananek7 je offline   Profil uživatele fananek7   Find more posts by fananek7   Foto galerie člena fananek7   Click here to Send fananek7 a Private Message   Add fananek7 to your buddy list     Navštiv homepage uživatele fananek7! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pflusik
Stálý Člen

Karma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

Zkušenosti spíše pozitivní. Mokrá tráva se líp zpracovává a na nůžkách či prstech zůstává poměrně méně shitu. Ale bacha na plíseň.

Komár neni mucha pyčo

Old Post 14-10-2012 v 02:22 AM
Pflusik je offline   Profil uživatele Pflusik   Find more posts by Pflusik   Foto galerie člena Pflusik   Click here to Send Pflusik a Private Message   Add Pflusik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mr.killer
Stálý Člen

Karma uživatele mr.killer - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

Ahoj. A co sklizení za sněhu? Dneska ráno se vzbudím a na kytí co zůstali ještě venku je napadanej sníh. Má to vliv na kvalitu???

Old Post 28-10-2012 v 05:56 AM
mr.killer je offline   Profil uživatele mr.killer   Find more posts by mr.killer   Foto galerie člena mr.killer   Click here to Send mr.killer a Private Message   Add mr.killer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
demoneq
Stálý Člen

Karma uživatele demoneq - 38% Pěstitelská

Sklízet za desti Příspěvek č. 7

Ahoj tak jsem zrovna naplanoval sklizeň a začalo chcat, má to vliv na chuť nebo tak když to sklidim když jsou palice mokré? Moje teorie je že se to umylo od prachu aspoň ale vadí to hodně? Na sušení mám suchou dobře větranou místnost

Prostě démon

Old Post 21-07-2019 v 09:28 AM
demoneq je offline   Profil uživatele demoneq   Find more posts by demoneq   Foto galerie člena demoneq   Click here to Send demoneq a Private Message   Add demoneq to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Johnny Blaze
Stálý Člen

Karma uživatele Johnny Blaze - 79% PěstitelskáKarma uživatele Johnny Blaze - 79% PěstitelskáKarma uživatele Johnny Blaze - 79% PěstitelskáKarma uživatele Johnny Blaze - 79% Pěstitelská

Příspěvek č. 8

Nevadi to nicomu, niekto pred susenim palice aj umyva. Pokial mas dobre vetranie ako hovoris, tak stym nebude ziadny problem.

Old Post 21-07-2019 v 10:01 AM
Johnny Blaze je offline   Profil uživatele Johnny Blaze   Find more posts by Johnny Blaze   Foto galerie člena Johnny Blaze   Click here to Send Johnny Blaze a Private Message   Add Johnny Blaze to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
demoneq
Stálý Člen

Karma uživatele demoneq - 38% Pěstitelská

Příspěvek č. 9

Dobře, v tom případě má někdo zkušenosti s umýváním palic? Nezdá se mi to úplně jako píčovina protože když to má člověk venku, tak v tom musí bejt prachu habaděj, teďka jsem docela rád že jsem to sklízel po dešti, co myslíte?

Prostě démon

Old Post 21-07-2019 v 14:24 PM
demoneq je offline   Profil uživatele demoneq   Find more posts by demoneq   Foto galerie člena demoneq   Click here to Send demoneq a Private Message   Add demoneq to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pítr90
Stálý Člen

Karma uživatele Pítr90 - 77% PěstitelskáKarma uživatele Pítr90 - 77% PěstitelskáKarma uživatele Pítr90 - 77% PěstitelskáKarma uživatele Pítr90 - 77% PěstitelskáKarma uživatele Pítr90 - 77% PěstitelskáKarma uživatele Pítr90 - 77% PěstitelskáKarma uživatele Pítr90 - 77% PěstitelskáKarma uživatele Pítr90 - 77% PěstitelskáKarma uživatele Pítr90 - 77% PěstitelskáKarma uživatele Pítr90 - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 10

Čau, řekl bych, že déšť umeje velký prd, naopak se do těch paliček víc prach zanese, jak to stéká. Ale neřešil bych 😉 pár venkovních sklizní v dešti mám za sebou, pokaždé pakárna, ve 2.5 m vysoké mokré kukuřici 😁 chce to hlavně ze začátku sušení dobře větrat 😉😉😉

Po trávě se nechodí, po trávě se směje :-D
Já: "Začal jsem se svojí závislostí něco dělat"
On: " A co???"
Já:" Pořídil jsem si skříň 😁
Pítrovo miniprckárna
Pítrovo HoMeMaDe box s 250 sodou
řízkování rajčat podle Pítra
Pítrovo MiNiBoX 100W SCROG
Pítrovo Nový Homemade box, pořád s 250w sodou

Old Post 21-07-2019 v 15:47 PM
Pítr90 je offline   Profil uživatele Pítr90   Find more posts by Pítr90   Foto galerie člena Pítr90   Click here to Send Pítr90 a Private Message   Add Pítr90 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 09:22 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
08-06-2010 - Skleník a květ - 1 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás