Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Né , že si budete myslet , že tyhle fóra zakládám jen kvůli chlubení, sou spíš pro studené zimní večery kdy se sklenicí Baileys prohlížím své triumfy a přitom řežu sluhu bičíkem.V podstatě bych tyto články přirovnal k pamětem Julia Caesara , nebo Pattonovým slavným výrokům.
Tentokrát je taktika takováhle!
Nechám hrozně dlouhou dobu řízek na růstu a vyplním s ní komplet můj Box.Takže prostě chci stvořit megamonstrum roztahaný po celý skříni
Tenhle styl sem rozjel , protože mě zbylý 2 řízky exly
Zvolil sem Euforii od Dutch Passion.Mám s ní už nějaký ty zkušenosti tak mě nemůže zaskočit ďábelskej růst jako posledně u Blueberry,která mě po přepnutí překvapila o dobrejch 200%.
Novinky v tomhle pěstu je trochu jinak upravený časování spínaček a to , že sem zainvestoval nějakou kačku do nový Son-t pia plus výbojky , tak uvidím co to udělá.
Počkám jak se mě podaří vytvarovat kytku a kdyby to šlo, tak bych rád prdnul výbojku na vertikálu , takže děj se vůle....však víte...
Hnojím již klasicky Jungle in da box, česká značka , relativně levná a osvědčená...Do cocosu to cpu pomocí kapilár a čerpadla atman 303 , stačí to trochu poladit a funguje to bezvadně.Pro mikrogrouwy bych řekl ideál...
O ventilaci se mi starají 2x 120mm a 4x 80mm napojený na dvou regulovatelnejch zdrojích.
A slunéčko výše zmiňovaná 150w HPS Son-t Pia plus...
Zdarec drzim palec mna tiez Euforia svojim sposobom tiez potesila a to som isiel to same len na 200W CFL tak nech len vydu predstavy bubem sledovat ak sa ti dary .
DudeFromTheForest : jo lst je prča , moc mě to baví zkus kouknout na fotky jaký šílený kolena ta kytka vytváří.
Tentokrát sem si s tím opravdu vyhrál , ptž mám jen jednu kytku a nechci nic podcenit
S tím nahříváním je to zajímavej nápad , já to propichuju grouwerskejma" manikůrníma nůžtičkama , který mám spešl na práci s kytkama ,
takže různý zastřihávání , sklízení atp... samo potom tam zašněruju měděnýho dráta a stáhnu dle potřeby
Ještě uvidím jak se mi kytka vytáhne a dle potřeby ji omydlím od větví bez potenciálu , však koukněte kolik to má větví a větviček , viděl bych to tak , že 2/5 půjdou pryč
Mazec! To bude brutální kytka! Jsem zvědavej, jak si pude po přepnutí. Myslim, že tenhle prostor pro ní bude akurát. Jak říkáš, pěkně očesat slabé (já už jich spoustu sebral včera, je mi jich vždycky líto, ale věřim, že pak budou lepší vršky). Zajímavej projekt s jednou kytkou, já jich jedu pod stejnou watáží 6, tak to pak porovnáme Myslim, že z ní budeš mít ale pěknej výnos. Držim palec!
Dobrej plán Myslím, že nebude problém s ní tenhle prostor vyplnit, takže tahej jí co to dá! Samozřejmě jsem zvědavej na výnos. Budeš to rovnat do nějakýho síta?
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
koles: jo problém s vyplněním nebude ,tahle euforka se mě většinou o těch 150% vytáhne . takže to bude zas akorát
Do síta se mě moc jít nechce. Když to bude moc jungle , tak šoupnu výbojku na vertikál
Chlapec : jo očesávačka slabých je nezbytná hezky probrat větve až po vrchní pálky ... Já chtěl původně jet 3 , ale 2 exly tak roztahuju tuhle potvoru )
hustá sekvoj chlape!
jsem zvědav na finální porovnání našich growů, přepnuls chvilku po mě..
líbí se mi jak jsi jednou kytkou krásně vyplnil prostor, já jich potřeboval 8
No k těm semínkům, nevětvej se tolik žj takže takovou obludu asi neudělám, ale snažením se dá leccos dohnat.
Teď sem celkem strnul když sem se koukl na ten obrázek, FS má totálně stejnou barvu jako moc dusíku v pozdní fázi, ale zase je to kříženec Blueberry tak doufám že to není ono ( růstoví vůbec neleju a ostatní maj hrozně malej obsah dusíku )
... budu sledovat kolik ti to hodí :O