Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak tu máme další den po krátké noci,holky si zatím chrochtají
Teplota den max-29 min-18 stupňů
Vlhkost přes den 70 a když spinkají tak se mi to vynuluje takže určitě 100 procent
Holky jsou vysoký 27 cm ale nemam dosypaný květináče tak je ještě stejně nechám.Za 4 dny je budu dosypávat tak se mi to zase zmenčí budu dodávat hlínu 10 cm na výšku ,řeknu vám že hrozne letí každý den na horu.Lampu mam asi 50 cm nad.
zalívám 3 deci každý a vydrží to tak ten den ,dnes jsem jim dal terra grow 2ml na 4 litry,nemá cenu jim dávat zatím víc hlína je před hnojená.
Taky dostaly sprchu phytaminu .
tady nejake foto.
ja uz bych je prepnul vcera,jinak na prispevku c3 to vypada ze je to dost suchy ta hlina,no radsi pouzivam kokos kterej mam permanentne prolitej,tu zvlhcovacku vubec nepotrebuji,trosickuku bych jim prihnojil nebo mas mozna spatny ph,pri takhle male vysce by rostliny jeste nemely vykazovat nedostatky (filove stopky) ale jako nijak to nicemu nevadi,lepsi je to mit trosku (trosicku:-) failove nez prehnojene dusikem,prosimte kde jsi koupil ty hodiny,to je legrand?
Tak dnes jsem dosypal hlinu a dal enzimy,zvlchcovacku tam mam proto ze mam porad pusteny odtah jeste je venku docela teplo tak by jsem to neuchladil i kdyz mam pusteny velky stojanovy ventilator na lampu,tak to drzim tak akorat na 29 stupnich.zitra prepinam na kvet tak to bude presne 15 dni rustu
Anuvin ==vzduch z kumbalu de rovnou pryc prez zed z baraku Ventilátor Prima Klima 425m3/h