Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Na nic nečekej, vyfoť a pošli fotku, ta řekne určitě více, než li pouhé slova.když tak mrkni tady na tyhle dvě fotečky a řekni, kterou z těch kytek máš ,-) jestli to má 2 metry, tak je to na 80% samec, jelikož za měsíc a něco by se už mělo sekat
Původní příspěvek od mirage Na nic nečekej, vyfoť a pošli fotku, ta řekne určitě více, než li pouhé slova.když tak mrkni tady na tyhle dvě fotečky a řekni, kterou z těch kytek máš ,-) jestli to má 2 metry, tak je to na 80% samec, jelikož za měsíc a něco by se už mělo sekat
Podle tebe když má kytka přes 2 metry tak to musí bejt samec? XD no třeba moje white widow a ak47 začaly kvíst cca před 4 dnima,,, Různý modely začínají kvést v jinou světelnou periodu, to závisí na jejich genech. Co to máš za model? Samci se projevujou dřív a předpokládám že bys to rozeznal. Mrkni jestli ti nevylejzaj perflowers, takový malinký blizničky.
Původní příspěvek od Mr Green Podle tebe když má kytka přes 2 metry tak to musí bejt samec? XD no třeba moje white widow a ak47 začaly kvíst cca před 4 dnima,,, Různý modely začínají kvést v jinou světelnou periodu, to závisí na jejich genech. Co to máš za model? Samci se projevujou dřív a předpokládám že bys to rozeznal. Mrkni jestli ti nevylejzaj perflowers, takový malinký blizničky.
Ne to určitě ne, ale když má kytky 2 metry, je už 90% šance, že rozeznáš samce od samice ,-)
Koukam ze to mas v kvetinacich takze nebude problem to na chvili schovat.Z vlastni zkusenosti doporucuju na 48hod soupnout jen do tmy,pridej jim trochu vitaminu na kvet a uvidis ze se rozjedou. Tenhle vzorek jsem nikdy nejel tak je i mozna ze se teprve rozjede ale za tech par tydnu pochybuju ze to uplne dozraje. Koukni na muj pokus treba by to u tebe taky slo. Jinak pestu zdar.
Původní příspěvek od Prcek77 Koukam ze to mas v kvetinacich takze nebude problem to na chvili schovat.Z vlastni zkusenosti doporucuju na 48hod soupnout jen do tmy,pridej jim trochu vitaminu na kvet a uvidis ze se rozjedou. Tenhle vzorek jsem nikdy nejel tak je i mozna ze se teprve rozjede ale za tech par tydnu pochybuju ze to uplne dozraje. Koukni na muj pokus treba by to u tebe taky slo. Jinak pestu zdar.
Hnojivo na květ tam už peru 14 dní , počkám ještě přes víkend , má být pěkně a pak to šoupnu do tmy
Původní příspěvek od iiggii
Hnojivo na květ tam už peru 14 dní , počkám ještě přes víkend , má být pěkně a pak to šoupnu do tmy
Hnojivem na květ kytku na květ nepřepneš ani ji nepomůžeš obsahuje akorát dávky NPK v poměru vhodném na květ, první tejden/dva bych doporučil hnojit ještě růstovkou protože kytky pořád porostou a mohly by mít nedostatek dusíku, btw: jak radili s tim zatemňováním určitě bych to zkusil, ať trochu doženeš ten pozdní nákvět.
Hodně štěstí a nevěš hlavu zatemnovani
Stim hnojivem jsem to samozrejme myslel v kombinaci s tmou,samozrejme ze nema cenu dodavat kvetinkam vitaminy na kvet kdyz zadnej nemaji, i kdyz na druhou stranu koukni co je za datum a na casovou periodu ze to doted nekvete je fakt divny mozna spatna genetika ale kdo vi. Drzim palce a sleduju
Já bych růstovkou teda nedoporužoval hnojit, už je dost pozdě na takové praktiky, když ti něco zežloutne utrhni a začni zatemňovat, z toho, že to nema palice si nic nedělej. Ja jsem začal s pár kytkama letos taky pozdě a stačilo koupit černou folii a sklenik vždy na 12 hodin hodit do tmy, nic vic a roste si to jak má, i když 100% to určitě nebude Kytky vyrostou ještě trošku i bez růstovky to si piš, zaměř se na květ. Já jsem růstovku vysadil úplně a bez nějakých problému.
Každopádně kytky vypadaji velmi zdravě. A neboj se je trošku očesat od listí..
Původní příspěvek od mirage Já bych růstovkou teda nedoporužoval hnojit, už je dost pozdě na takové praktiky, když ti něco zežloutne utrhni a začni zatemňovat, z toho, že to nema palice si nic nedělej. Ja jsem začal s pár kytkama letos taky pozdě a stačilo koupit černou folii a sklenik vždy na 12 hodin hodit do tmy, nic vic a roste si to jak má, i když 100% to určitě nebude Kytky vyrostou ještě trošku i bez růstovky to si piš, zaměř se na květ. Já jsem růstovku vysadil úplně a bez nějakých problému.
Každopádně kytky vypadaji velmi zdravě. A neboj se je trošku očesat od listí..
jak se uz tady spoustukrat psalo, je nesmysl otrhavat listy jen tak, slouzi jako zasobarna zivin, kdyz uz, tak kvuli prosvetleni rostliny. Ja osobne bych netrhal listy zadny, ani zloutnouci, ledaze by byly evidentne necim napadeny.